ASTA INSEAMNA SA FII “MAFIOT”. CE A FACUT DANI MOCANU DUPA CE S-A DESPARTIT DE IUBITA

Succesele in plan muzical ale lui Dani Mocanu nu pot fi contestate, numai ca bucuria de a sti ca fanii te apreciaza – indiferent de stilul muzical pe care il abordezi – este umbrita, uneori, de insuccesul sentimental. Vedetele – sau cu atat mai mult vedetele – nu sunt scutite de ”probleme” in dragoste, iar Dani Mocanu cunoaste, la randul sau, aceasta insatisfactie.

Dani Mocanu s-a despartit de iubita sa, insa a decis sa se ”refugieze” in munca. Cei doi au ajuns la concluzia ca vietile lor o vor lua pe drumuri separate, iar Dani Mocanu a trecut ”la fapte”. Pregateste un nou videoclip si a scris, pe pagina sa de socializare, ca melodia si imaginile vor ”acapara” toate sufletele.

Filmari pentru noul clip de dragoste care va acapara toate inimile”, a scris celebrul manelist pe Facebook. In legatura cu viata sa sentimentala, Dani Mocanu a trecut peste despartirea de iubita, insa a marturisit – pentru Antena Stars – ca o iubeste. Dar a ajuns la concluzia ca trebuie sa-si vada de propria viata, ”singurel”.
loading...
”Jur, o iubesc, mult! Ne-am despartit si fiecare cu treaba lui, fiecare cu strada lui. Nu s-a intamplat nimic. Pur si simplu am ajuns la concluzia ca e mai bine sa imi vad de treaba mea singurel, pe drumul meu. Nu ne-am inteles la anumite lucruri, sa zic asa si am preferat sa imi vad singurel de strada mea”, a povestit Dani Mocanu.

Dani Mocanu a dezvaluit – in emisiunea ”Agentia VIP” – care este reteta succesului pe care il inregistreaza la nivel artistic. Pe primul loc intre ”ingrediente”, spune celebrul manelist, se afla munca.

“Sunt un simplu om care a muncit. Am incercat sa imi pun viata pe o foaie si sa rup topurile. Secretul este sa iubesti ceea ce faci si sa pui suflet, e inevitabil sa nu vina si succesul. Inainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simpla, inainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal. E vorba si despre o strategie, trebuie sa intelegi ce apreciaza publicul. In Romania publicului trebuie sa ii dai ceva diferit, mai vulgar, mai modern. Pe stilul meu muzical nu exista concurenta. Eu de aproximatic jumatate de an nu am mai scos nici o piesa, doar dedicatii si tot sunt pe locurile 2,3 in trending”, a povestit Dani Mocanu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro