Avocatul familiei Saramat a facut plangere penala pentru…rapire!

Avocatii familiei Saramat incearca sa o aduca pe Sorina inapoi in tara si sa o redea asistentilor maternali care au avut-o in grija pana acum.

Joi, judecatorii au decis soarta Sorinei, parintii adoptivi au putut sa ia pasaportul micutei, iar duminica dimineata mama adoptiva si copila s-au urcat in avion cu directia SUA.

Intre timp, in tara, inca de joi, avocatii familiei Saramat au pornit un alt razboi in Justitie. Au fost depuse mai multe dosare la judecatorie pentru mai multe procese penale. Avocata Ioana Constantin a anuntat in aceasta dimineata ca a depus o noua plangere penala, dupa plecarea Sorinei din tara. Este vorba despre o plangere care are ca obiect ”savarsirea infractiunii de grup organizat, rapire de persoane, abuz in serviciu, impotriva doamnei procuror Piturca”.Aocata, care este unul dintre aparatorii familiei Saramat, sustine ca razboiul nu s-a terminat si ca ea spera ca Sorina va fi adusa intr-un final, inapoi in tara, la familia care a crescut-o pana acum.
loading...
”Razboiul inca nu s-a terminat. La sfarsit va fi de partea noastra. Sunt proceduri juridice, iar organele de cercetare penala trebuie sa isi faca datoria”, a precizat avocata familiei Saramat, Ioana Constantin.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro