Barbatul din Caracal a fost chemat de procurori ca sa discute cazul unei alte Alexandre, fata decapitata in Parcul Romanescu! Dinca n-a recunoscut nimic

Parchetul de pe langa Tribunalul Olt a confirmat pentru Libertatea ca ”Gheorghe Dinca a fost audiat in dosarul aflat in cercetare dupa moartea din 2015 a Alexandrei Goghez”.

Audierile de la DIICOT ale lui Gheorghe Dinca au luat ieri o pauza, pentru ca suspectul a fost dus la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt. Procurorii de aici au vrut sa aiba o audiere propriu-zisa in privinta unei crime care a zguduit Craiova in urma cu patru ani. Alexandra Goghez avea 17 ani si era din comuna doljeana Goiesti. Era eleva in clasa a X-a la Colegiul „Gheorghe Chitu“ din Craiova, iar in timpul vacantei de vara lucra ca ospatar la terasa „Ciobanasul”, aflata in parcul Romanescu din Craiova, cu contract de munca de doua ore pe zi, intre orele 19.00 si 21.00.

Cand era in oras, Alexandra locuia la unchiul sau, intr-un apartament din cartierul Brazda lui Novac. Colegii de serviciu au marturisit ca Alexandra era o fire extrem de retrasa si nu le facea confidente. Fata se refugia in discutiile la telefon, povestesc prietenele. Alexandra a fost vazuta ultima oara marti, 28 iulie 2015, in jurul orei 23.50, cand si-a terminat tura. De obicei, pleca singura de la terasa, pe o alee principala, catre iesirea din parc de pe bulevardul 1 Mai. Numai in seara de 28 iulie a plecat pe o alee laturalnica, care duce spre spatele parcului.
loading...
Fata nu a mai ajuns niciodata acasa, iar pe 31 iulie parintii ei i-au anuntat disparitia la Politie. Cum a fost cautata adolescenta disparuta? Nicicum. Pentru Alexandra nu a fost dat nici macar un comunicat inspre presa locala, ceea ce insemna un minim efort din partea politiei, pentru o gasi! Mai mult, la sesizarea disparitiei fetei, parintii au mentionat ca ea a fost vazuta ultima oara in zona Parcului Romanescu. Dar politia nu a verificat atunci parcul, care o suprafata de 96 de hectare. Pe 15 august 2015, la o luna dupa disparitie, cadavrul fetei a fost gasit intamplator de localnic, intr-o zona cu vegetatie bogata din parc, la cateva sute de metri de terasa la care lucra. In presa locala au aparut informatii conform carora trupul fetei a fost devorat de caini, iar atunci cand a fost descoperita lipseau capul si un picior.
Cauza decesului nu a putut fi stabilita, din cauza starii avansate de putrefactie a cadavrului. Medicii legisti nu au descoperit leziuni osoase sau alte leziuni vizibile care sa indice o cauza a decesului. Nici analizele histopatologice nu au adus informatii relevante. Dosarul in care este cercetata uciderea Alexandrei Goghez a ramas nesolutionat, de patru ani. Azi, Parchetul de pe langa Tribunalul Olt a confirmat pentru Libertatea audierea, spunand ca ”a fost decizia procurorului de caz ca Gheorghe Dinca sa fie audiat in dosarul penal deschis ce are ca obiect moartea din 2015 a Alexandrei Goghez”.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro