Betty, fiica lui Salam, mesaj de iubire superb pentru sotul ei! Catalin i-a raspuns imediat

Fiica lui Florin Salam isi sarbatoreste astazi sotul. Ce mesaj i-a transmis Betty lui Catalin Visanescu.

Astazi este ziua de nastere a ginerelui lui Florin Salam, iar Betty a marcat aceasta zi speciala si pe retelele de socializare.

Fiica lui Florin Salam a postat o fotografie cu doua dintre cele mai dragi persoane din viata ei: sotul si fiul. Betty Stoian a scris un mesaj superb de iubire pentru barbatul cu care este casatorita si cu care are un baietel simpatic si sanatos.

De ziua de nastere a lui Catalin, Betty i-a facut o frumoasa declaratie de dragoste. Catalin Visanescu i-a raspuns imediat si a lasat un comentariu la postarea facuta de ea.

loading...
„Ma simt atat de iubita si ma faci fericita, iar eu iti multumesc pentru asta. La multi ani, iubire! Ma bucur ca am un om atat de special langa mine. Sa nu te schimbi niciodata! Te iubesc enorm, Catalin Visanescu!”, a scris Betty, fiica lui Salam, pe contul sau de Instagram si a postat o fotografie cu sotul ei si cu fiul lor, Matthias Stefan.
„Si eu ma simt cel mai norocos alaturi de tine si de minunea noastra! Va iubesc nespus de mult”, i-a raspuns imediat si Catalin sotiei lui, Betty.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro