Bianca arunca bomba: „Am fost impreuna pe ascuns”. Andreea Mantea face un anunt important: „In aceasta saptamana…”

Edisia de luni a emisiunii Puterea Dragostei ii va tine cu sufletul la gura pe telespectatori. In ultima saptamana, concurentii au decis sa dea cartile pe fata. Bianca face o dezvaluire soc, Jador se apropie de Simona, iar Andreea Mantea face un anunt important.

Editia de luni a emisiunii Puterea Dragostei se anunta a fi una plina de dezvaluiri. Bianca a aruncat bomba: „Pana acum am fost impreuna, pe ascuns.”

„Daca tot e ultima saptamana, macar sa dam cartile pe fata”, a spus Jador, care a fost surprins in ipostaze extrem de tandre cu Simona. Cei doi dansau si erau extrem de apropiati, fiind la un pas de a se saruta.

Simina a fost si a surprinsa in timp ce radea cu Bogdan Mocanu. Concurentul ii soptea brunetei ceva la ureche si nu pareau sa se gandeasca la faptul ca dau curs zvonurilor conform carora ar simti ceva unul pentru celalalt.

loading...
Hamude a anuntat ca va pleca de la Puterea Dragostei. „Am o problema de sanatate si trebuie sa ma opreze neaparat si pentru asta va trebui sa parasesc emisiunea, din pacate”, a spus el. Concurentul si-a luat fotografia de pe raft si aplecat.

Zanoaga: Vrei sa-ti spun ceva? Nu te place niciun baiat de aici!

Bianca: In afara de Simina, nu te mai vrea nimeni aici

Zanoaga: Mai bine sa duc lipsa, decat sa stau cu BiancaAndreea Mantea: Cine te place de aici, Thalida?

Thalida: Nu vreau sa mai comentez.

Zanoaga: Stie si ea ca nu o place nimeni

Bogdan Mocanu si Jador au format, insa, o inimioara din bratele lor in spatele Thalidei si a lui Bobicioiu. Cei doi concurenti nu au fost deloc deranjati, ci au zambit amandoi.

loading...
„Imi place de Mary”, a spus Iancu zambind, desi abia s-a despartit de Roxana ti intre el si Bianca parea sa se infiripe ceva.

„In aceasta saptamana mai avem nevoie de patru finalisi, doi baieti si doua fete. Doar cei opt au sansa sa castige marele premiu sau, de fapt, marile premii, caci sunt doua. Incepand de astazi, in fiecare zi, veti vota. Ganditi-va foarte bine cine merita sa fie finalist”, a spus Andreea Mantea. „Maine vom afla cel de-al saselea finalist”, a adaugat ea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro