Bianca si Bogdan Mocanu, marii castigatori ai finalei Puterea Dragostei!

Ei sunt cei doi concurenti care au castigat finala Puterea dragostei, prezentata de catre Andreea Mantea.

Finala Puterea dragostei si-a aflat marii castigatori. Dupa mai bine de opt luni de competitie, cei doi castigatori au primit marele premiu, in prezenta colegilor lor de competitie.

Cei doi care pleaca acasa cu cate 10000 de Euro sunt Bianca si Bogdan Mocanu, doi concurenti care au fost favoriti de public inca de la intrarea lor in competitie.

Bogdan a incercat sa formeze un cuplu cu Roxana, insa cei doi s-au despartit dupa numai cateva saptamani de relatie, cu mare scandal, dupa ce Bogdan a aflat ca iubita lui s-a intalnit cu Andy la mare si s-au sarutat. Aceste vesti nu i-au prins deloc bine lui Bogdan. Venirea in casa a Anei l-a facut pe Bogdan sa isi deschida din nou sufletul, insa Roxana a reusit sa se bage intre ei si sa il determine pe Bogdan sa incerce sa formeze un cuplu in afara competitiei.De partea cealalta, Bianca a incercat sa formeze un cuplu cu Alex Bobicioiu si cu Alex Oianu, fara succes, insa. Cu toate acestea, Bianca a fost de multe ori favorita telespectatorilor si a incheiat saptamana ca fiind favorita. Mai mult decat atat, aceasta are oportunitatea alaturi de Jador sa fie concurenta si in al doilea sezon al emisiunii „Puterea dragostei”, dupa ce Andreea Mantea le-a spus ieri ca au un loc asigurat in noul sezon.

loading...
De asemenea, in urma votului colegilor, si Bogdan va intra in sezonul al doilea al emisiunii, care va incepe in curand.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro