Brigitte si Florin Pastrama asteapta primul copil.

Nu mai este un secret faptul ca Brigitte si Florin Pastrama isi doresc copii, iar cei doi se pregatesc intens pentru acest moment important din viata lor. Se pare ca asteptarea a luat sfarsit, iar Brigitte Pastrama ar fi insarcinata.

Brigitte are deja doi copii din casniciile anterioare, iar acum isi doreste un copil si cu Florin Pastrama. Vedeta a marturisit deja ca a inceput sa faca tratamente pentru a ramane insarcinata si chiar si imediat dupa nunta a fost la clinica.

Potrivit informatiilor aparute in presa, Brigitte Pastrama este deja insarcinata, insa nu vrea sa dezvaluie acest lucru deocamdata, pentru ca isi doreste ca totul sa fie in regula. Cel mai probabil, proaspata sotie a lui Florin Pastrama va da marea veste dupa 3 luni, atunci cand bebelusul este in regula si nu mai exista niciun risc.
loading...
„Brigitte inca nu vrea sa vorbeasca, pentru ca vrea sa fie sigura ca sarcina decurge bine si ca nu sunt alte pobleme. Are o sarcina asistata de o clinica privata si de aceea nu are voie sa mearga nici foarte departe de casa in luna de miere, nici sa zboare cu avionul. Nu vrea sa cobeasca si sa anunte devreme, inainte ca totul sa fie in regula’, au declarat surse apropiate vedetei pentru click.ro.
Brigitte Pastrama are o sarcina asistata
‘Avand in vedere ca am 42 de ani, el are 40 – diferenta dintre noi este de un an si jumatate (…) si este mai bine sa facem o sarcina asistata ca sa iasa un copil fara probleme. Noi nu am vrut sa riscam. Am ales o clinica unde facem asistat acest lucru, chiar de acolo venim, am fost de dimineata acolo; in fiecare zi ne trezim la 7.30 dimineata, am anumite procedee. Este o conceptie asistata, muncim in sensul asta; eu fac tratamente hormonale, eu sunt mai irascibila din cauza asta. (…). Decidem ulterior daca facem unul sau doi. Sau chiar gemeni. Noi vom face copilul asistat’, a marturisit Brigitte Pastrama in cadrul unei emisiuni online, E OK! Sa fii vedeta? Cu Dana Savuica’, apartinand revistei OK! Magazine..

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro