Bucurie fara margini pentru Adelina Pestritu! Vedeta, din nou mamica!

Adelina Pestritu, din nou mamica! Vedeta este cea mai fericita!

Adelina Pestritu si sotul ei, Virgil Steblea vor fi protagonistii celui mai asteptat eveniment al anului. Pe 20 iulie cei doi isi vor uni destinele in fata lui Dumnezeu, apoi se vor distra pana dimineata alaturi de 400 de invitati, la o petrecere care se anunta…spectaculoasa.

Pana la nunta de vis insa, Ade si partenerul ei de viata au hotarat sa devina din nou parinti. Zis si facut! Indragostiti iremediabil de un pui de pomeranian, o fetita adorabila, protagonistii nostri le-au daruit lui Nobby, dar si micutei Zeny o…surioara.

Catelusa superba in varsta de trei luni a fost botezata Winnie, iar de cand a aparut in familia vedetei parca a avut loc o explozie de energie pozitiva in apartament.
loading...
Winnie nu sta locului o clipa, iar Nobby o urmareste peste tot, ca o sora mai mare responsabila. Dar nu are rost sa va mai povestim, imaginile cu „pufosenia” fiind graitoare.

„Ce suflet minunat. Cainii sunt singurele fiinte capabile sa ofere iubire cu adevarat neconditionata”, i-a scris o admiratoare, Adelinei, pe instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro