Carmen Tanase a ajuns de urgenta pe mana medicilor

Ce s-a intamplat cu actrita Carmen Tanase.

Carmen Tanase trece prin momente grele. Vedeta a ales sa se retraga pentru o vreme din cauza problemelor de sanatate. Actrita a decis sa dedice mai mult timp sanatatii sale si sa mearga la medic pentru a vedea ce se intampla cu ea, pentru ca incepuse sa se simta rau.

Cunoscuta actrita a dezvaluit in cadrul unui interviu TV ca a avut probleme cu spatele, iar din acest motiv nu mai putea merge. Mai mult decat, Carmen Tanase a anuntat ca un picior ii amortise.„Ragazul acesta l-am folosit sa-mi fac toate investigatiile medicale. Este un cerc vicios programatul la medic. Am profitat de ragazul acesta, mi-am facut si eu controale, ma durea spatele, nu mai puteam merge, imi amortea un picior, inima imi falfaia. Dar mai am. Am invatat ca trebuie sa am grija”, a spus Carmen Tanase in cadrul interviului TV.

Carmen Tanase se declara impotriva curentului #metoo.

loading...
Actrita le-a criticat pe colegele sale de breasla de peste Ocean pentru decizia de a aparea la Globurile de Aur de anul acesta in tinute negre, impotriva hartuirii sexuale.

„Eu sunt impotriva curentului #metoo, mi se pare o mare prostie si stiu si de unde a inceput, e o razbunare politica. Nu o luam ….ca e mult de spus. Asa cred eu, in orice caz. Ce m-a amuzat foarte tare, da ,cred ca Catherine Deneuve are dreptate, dar ce m-a amuzat foarte tare la Globurile de Aur, daca ai vazut, au venit toate imbracate in negru, c-au zis ca e smecherie, tinem doliu pentru victimele abuzului sexual, dar ele erau imbracate in negru dar tatele erau p -afara. Adica aveau decolteuri d-alea cu tatoaiele p-afara date cu silicon. E o ipocrizie mult prea mare in lumea asta si deja e amuzanta, stii…”, a spus Carmen Tanase intr-un interviu pentru mediafax si gandul.info.

Carmen Tanase a fost intrebata si daca a existat vreodata un monstru in viata ei. A raspuns afirmativ, dar a refuzat sa comenteze. „Da! Si atat!!!”, a spus Carmen Tanase.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro