Ce a putut sa faca Adelina Pestritu a doua zi dupa nunta! Asta nu s-a mai intamplat

In urma cu o zi a avut loc una dintre cele mai frumoase evenimente ale acestui an!

Sambata, Adelina Pestritu si Virgil Steblea au spus ”DA!” in fata lui Dumnezeu. Cei doi au radiat de fericire, iar acest lucru s-a putut vedea pe chipurile lor!

Adelina Pestritu si Virgil Steblea nu vor respecta ”traditia” dupa nunta, si anume sa mearga in luna de miere, deoarece au de onorat anumite obligatii! Cei doi se pregatesc sa fie si ei nasi, la randul lor, altor perechi de miri!

Mai mult decat atat, Adelina si Virgil Steblea se pregatesc si pentru un eveniment major in viata lor, si anume taierea turtei Zenaidei, caci implineste un anisor! Astfel, planurile de calatorit se vor amana o perioada.
Cei doi se gandesc, totusi, ca in luna de miere sa plece intr-o tara exotica, unde sa se relaxeze si sa se bucure de viata! Astazi, insa, dupa petrecerea de nunta si ceremonia de la biserica, Adelina a preferat sa petreaca timp cu fetita ei si a lui Virgil, Zeny, deoarece in ultima perioada a fost prinsa cu pregatirile pentru nunta, ne-au povestit apropiati ai familiei!Unul dintre nuntasi a povestit

loading...
Pentru ca da, ca de obicei, Adelina a spart din nou tiparele si nu s-a tinut de traditia clasica, adica nu a aruncat buchetul. Ea a preferat sa faca un gest deosebit, care i-a impresionat pe toti cei prezenti, dar in special pe „beneficiara”. Cu toata dragostea, Adelina Pestritu i-a daruit buchetul de cale, pe care l-a avut la ceremonia religioasa din biserica, buchetul de mireasa, unei bune prietene. Aceasta se pare ca si l-a dorit, mai ales ca aceasta urmeaza sa se marite!
”L-a dat pur si simplu, cadou, unei prietene care urmeaza sa se marite”, au spus surse din anturajul organizatorilor nuntii.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro