Ce face, de fapt, Yamato Zaharia in casa ”Puterea Dragostei”!

Yamato Zaharia, fostul Faimos de la Exatlon pare sa fie din ce in ce mai aproapiat de emisiunea fenomen ”Puterea Dragostei”, luptatorul de Kempo legand, deja, prietenii cu cei din show-ul moderat de Andreea Mantea.

De altfel, zilele trecute, Yamato Zaharia a fost in casa ”Puterea Dragostei” si s-a fotografiat cu concurentii, motiv suficient pentru fanii emisiunii sa intre in trpidatii si sa speculeze ca faimosul va intra in competitie, ori in acest sezon, ori in urmatorul.

Cu toate acestea, reporterii au aflat ce se petrece, cu adevarat, cu Yamato Zaharia si ce facea in casa ”Puterea Dragostei”. ”Yamato Zaharia a avut un stagiu de pregatire in Istanbul. Si, daca tto a fost acolo, a mers sa ii vada si pe concurentii de la ”Puterea Dragostei”, sa ii cunoasca pe toti fata in fata, mai ales ca lui i-a placut emisiunea si cocheteaza cu ideea de a fi concurent in cel de-al doilea sezon. A mers acolo, i-a cunsocut pe cei din casa, din ceea ce am inteles i-au placut si fetele, a spus ca sunt cu adevarat deosebite. Seara a iesit cu baietii la restaurant, s-au distrat de minune, s-a simtit foarte bine”, ne-a spus tatal Faimosului Yamato Zaharia, Amatto Zaharia.
loading...
Mai mult decat atat, ne-a explicat Amatto Zaharia, chiar daca Yamato cocheteaza cu ideea sa devina concurent in cel de-al doilea sezon, cel putin la inceput va fi imposibil. ”Avem un stagiu de pregatire in Antalya, iar apoi vom merge la competitiile din Las Vegas si Japonioa, asa ca vara asta ii va fi plina lui Yamato. Dar, cand se va intoarce, nu exclude ideea de a intra in casa ”Puterea Dragostei”, mai ales ca acum s-a lamurit cum stau lucrurile in reality-show si mi-a marturisit ca este chiar interesat de asta”, ne-a mai dezvaluit Amatto Zaharia.
Chiar daca nu s-a plans, Yamato Zaharia a avut de suferit suficient de mult in timpul emisiunii Exatlon, luptatorul de Kempo intrand pe trasee cu dureri cumplite la coloana. Asa ca Yamato a fost sfatuit de medici sa nu mai astepte si sa suporte o interventie medicala care sa ”ii rezolve” problemele, el fiind diagnosticat cu hernie de disc. ”I se face o interventie cu un gel special in zona vertebrelor. I s-a facut anestezie, momentan speram ca efectul interventiei sa fie unul care sa il scuteasca de a ajunge, la propriu, la cutit si sa se faca o operatie mai complicata”, ne-a spus tatal Faimosului, Amatto Zaharia. In alta ordine de idei, ne-a explicat Yamato Zaharia, Faimosul este decis sa continue campania de educare a tinerilor. „Impreuna cu Mirel Dragan si cu sprijinul Federatiei Romane de Kempo, am demarat un proiect de promovare a sportului, ce va continua in diferite scoli din tara. In masura in care timpul le va permite, sunt convins ca vor veni alaturi de noi si alti colegi din lotul national, dar si concurenti Exatlon din toate sezoanele”, ne-a spus Yamato Zaharia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro