CE NOTA A LUAT OANA LIS LA EXAMENUL DE LICENTA

Oana Lis a sustinut, astazi, examenul de licenta si le-a marturisit prietenilor virtuali nota pe care a luat-o.

Sigura pe ea insasi, sotia fostului edil al Capitalei a mers, astazi, la facultate pentru a sustine examenul de licenta. Imediat cum a iesit din sala de examen, sotia fostului edil al Capitalei si-a anuntat prietenii virtuali ca a trecut, cu brio, peste tot si le-a marturisit notele pe care le-a luat.

”Gata, am terminat azi examenul de licenta. Am luat 8,80 in scris si 10 la oral!!! Sunt super fericita! Si mandra de mine! In sfarsit, sunt si eu cineva! Doamna psiholog, Oana Lis!!! Incantata de cunostinta!??? Gata, puteti sa ma felicitati, sa ma pupati, alea-alea!??”, a scris Oana Lis pe contul ei de Facebook.
loading...
Oana Lis a vorbit si despre perioada grea prin care a trecut in ultima vreme, dupa ce fostul edil al Capitalei a facut un atac cerebral vascular. Singurul sprijin pe care il are Viorel Lis in momentul de fata este Oana care ii este alaturi neconditionat, la bine si la greu.„Din pacate de cateva zile lui Viorel nu ii este foarte bine. El este singurul om din viata mea care mi-a dat echilibru, siguranta, a fost puterea de care aveam nevoie. Sunt alaturi de el la bine si la greu!Binele facut in viata se intoarce sub alte forme. Dupa AVC ar fi putut sa nu mai mearga, sa nu mai vorbeasca. A primit de Sarbatori doar 5 mesaje, a fost trist. Dar a realizat ca poate, daca avea mai multe mesaje, nu ma avea pe mine. D-zeu iti ia pe o parte si iti da pe alta. Am fost si noi suparati.
Te simti pierdut, oamenii te uita. Ne este foarte greu cu pastilele si analizele. Are o pensie foarte mica. Singurele persoane pe care le iubesc sunt Viorel si bunica mea, amandoi sunt in varsta. Dar viata nu stii ce iti rezerva”, a spus Oana Lis, in urma cu ceva timp.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro