Ce va face Bogdan Mocanu cu marele premiu de la Puterea dragostei!

Jador l-a dat de gol pe prietenul sau, Bogdan Mocanu.

Imediat dupa ce a castigat marele premiu in valoare de 10000 de euro, Bogdan Mocanu a fost dat de gol de catre colegul sau Jador in legatura cu ce va face cu acesti bani.

De-a lungul competitiei, Bogdan a evitat sa vorbeasca despre problema sa de sanatate. De mai multi ani, castigatorul Puterea dragostei este insulino-dependent, iar din acest motiv trebuie sa isi administreze zilnic insulina.

Din acest motiv, fostul iubit al Roxanei are si un stil de viata extrem de sanatos, iar astazi Jador a dezvaluit ce va face Mocanu cu marele premiu.

loading...
„Stiu ca isi dorea sa isi ia o centura pentru diabet, sper sa nu dea banii pe bautura si pe femei”, a glumit Jador, dupa ce a aflat ca a castigat colegul sau de camera.

In schimb, Bogdan a facut un gest incredibil pentru Jador si a decis sa ii ofere lui trofeul primit si sa ramana doar cu banii.

Mocanu a dezvaluit ca Jador merita cel mai mult acest trofeu, pentru ca a demonstrat din plin puterea dragostei si ca a iubit cu pasiune cat timp a fost in competitie. De asemeena, i-a multumit si Roxanei pentru ca a devenit un om mai bun datorita ei.

„As vrea sa ii multumesc Roxanei. Pentru ca m-a facut sa fiu un om mai bun”, a spus Mocanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro