Cine este cel de-al saselea finalist de la „Puterea dragostei”

Cine este cel de-al saselea finalist de la „Puterea dragostei”. Azi s-au dat lupte stranse intre baieti pentru un loc in finala.

Dupa ce luni Roxana a primit un loc in marea finala alaturi de Jador, Bianca, Simina si Alex Zanoaga, a venit vremea ca un baiat sa fie ales pentru a ajunge in marea finala si pentru a avea sansa sa castige unul dintre premii.

Concurentii au fost rugati, rand pe rand, ca sa voteze cine ar trebui sa se afle printre finalisti.

Sambata are loc marea finala, iar o fata si un baiat vor primi marele premiu. Si astazi concurentii ramasi in concurs si au incercat sa isi regleze conturile, desi Andreea Mantea i-a rugat inca de ieri sa fie impartiali si obiectivi si ca toti acei concurenti care au demonstrat puterea dragostei sa aiba un loc in finala.In urma voturilor, Bogdan Mocanu a fost ales de catre colegii sai.

loading...
„Bogdan Mocanu, felicitari. Mergi in marea finala”, i-a transmis Andreea lui Bogdan.

„As vrea sa va mai spun ceva. Eu am votat-o pe Thalida, nu pe Roxana”, a anuntat Bogdan imediat dupa aflarea voturilor.

„L-am votat pe Bogdan Mocanu pentru ca a aratat puterea dragostei cu mine”, a spus si Roxana.

Dupa aceasta dezvaluire, Bogdan si Roxana au fost provocati sa stea fata in fata timp de cateva secunde, pentru a vedea daca vor sa se sarute sau vor rezista tentatiei. Iata mai jos ce au facut cei doi.Andreea Mantea, mesaj pentru telespectatori inainte de marea finala Puterea dragostei.

Ce a aparut pe contul de Instagram al Andreei Mantea cu doar patru zile inainte de marea finala Puterea dragostei de sambata. Simina si Bernadette i-au dat like.

loading...
Andreea Mantea a anuntat pe toata lumea ca s-a intrat in linie dreapta cu pregatirile pentru finala Puterea dragostei. Frumoasa prezentatoare a emisiunii de la Kanal D s-a pozat in casa si, in dreptul fotografiei, a pus si un scurt mesaj pentru telespectatori.

„Am intrat in ultima saptamana din primul sezon Puterea dragostei, iar dumneavoastra sunteti alaturi de noi intr-un numar extrem de mare! Va multumim din tot sufletul”, a scris Andreea Mantea. Simina si Bernadette au dat inimioare postarii.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro