Cine este Ella de la Puterea Dragostei.

Ella, pe numele ei real Ionela Sozariu, are 23 de ani si este una dintre cele mai wow concurente de la Puterea Dragostei. Arata ca un topmodel, dar nu-si castiga existenta de pe urma felului in care arata, ci lucreaza pentru o firma de constructii. Bruneta din Oradea activeaza in domeniul marketing-ului.

La castingul pentru emisiunea Puterea Dragostei, difuzata de Kanal D, Ella a facut furori. Bruneta este obisnuita cu acest gen de reactie pentru ca oriunde merge, cel putin un barbat ii cere numarul de telefon.

Insa, ardeleanca a stat de vorba, amical, cu toti pretendentii, dar cand vreunul dintre ei a intrecut limita bunului simt, l-a pus, elegant, la punct.

Wowbiz.ro scrie ca Ella este, de fapt, Ionela Sozariu, are 23 ani si este nascuta in Oradea, dar locuieste in Cluj-Napoca.

loading...
Ella nu este model si nici nu lucreaza la videochat, asa cum s-au grabit multi rautaciosi sa afirme pe retelele de socializare, ci are un loc de munca obisnuit. Activeaza in domeniul marketing-ului, pentru o firma de constructii. Bruntea se autodescrie ca fiind o fire iubitoare si sociabila.
Ella spune ca tot ce isi doreste de la un barbat este ca acesta sa o respecte si sa o iubeasca pentru tot ceea ce reprezinta ea.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro