Cornelia Catanga si-a pierdut vederea in urma stopului cardio-respirator! Informatii cutremuratoare despre artista

Cornelia Catanga si-a pierdut vederea in urma stopului cardio-respirator, sustin surse medicale citate de Romania TV.

Cornelia Catanga suferea de retinopatie oculara si, potrivit sursei citate, orbirea si infarctul au fost cauzate de o cura de slabire drastica tinuta de aceasta.

Cornelia Catanga a ajuns de urgenta la spital duminica seara dupa ce i s-a facut rau. In jurul orei 21 se afla in casa cu sotul, iar la un moment dat artista nu a mai putut respira. Aurel Padureanu a chemat imediat salvarea. Medicii au resuscitat-o, apoi au transportat-o la Spitalul Floreasca. Cornelia Catanga facuse infarct. In urma unui control amanuntit medicii au decis sa-i monteze un stent pentru a o salva. Acum vedeta se afla internata la terapie intensiva, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste starea sa de sanatate, urmatoarele 24 de ore sunt critice.

Sotul Corneliei Catanga, Aurel Padureanu, a dat detalii despre starea sotiei sale dupa stopul cardio-respirator suferit de aceasta.

loading...
„I s-a montat un stent, dupa ce i s-a facut coronografie, de acum nu stiu ce-o sa fie. A fost rau de tot, am crezut ca moare. I-a fost rau. Nu avea probleme cu inima, dar cand vine necazul, va puteti imagina. Acum e la spital, am stat pana la 8, acum ma intorc inapoi. I-a facut coronografie, nu stiu sa va explic, sunt terminat, va rog sa ma credeti, i-a pus un stent si acum sa vedem. Lumina ochilor mei, ce sa va spun altceva, e viata mea, motivul meu ca sa traiesc, ce pot sa va spun?”, a declarat Aurel Padureanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro