Criminalul in serie din Caracal spune ca scapa repede de victime!

Astazi a circulat informatia potrivit careia suspectul Gheorghe Dinca a marturisit la DIICOT Craiova ca a tinut-o vreme de trei luni prizoniera pe Luiza Melencu. Tanara de 18 ani, disparuta pe 14 aprilie 2019, ar fi fost violata repetat si ucisa abia in iulie.

Informatia privitoare la declaratia suspectului nu e corecta, au spus surse judiciare pentru Libertatea.

”Nu e adevarat ca a marturisit ca a tinut-o pe Luiza trei luni, a recunoscut ca a omorat-o in aceeasi zi”, au precizat cei care cunosc continutul interogatoriului de la DIICOT. Important e urmatorul lucru: discutam, deocamdata, despre ce pretinde barbatul de 66 de ani. Pentru ca, in dosarul Caracal, DIICOT nu are nici o proba materiala a Luizei, ci doar marturia lui Gheorghe Dinca, si de aceea procurorii nu vorbesc in acest moment despre ”un criminal in serie”.
loading...
Tot in cazul Luizei Melencu exista informatia, de data asta pe fapte, nu pe declaratii, ca atat mama, cat si bunicul acestei au fost supuse probei cu detectorul de minciuni. ”Procurorii le-au cerut consimtamantul, iar familia si l-a dat. Ei nu au fost considerati suspecti, dar procurorii au apelat la poligraf pentru ca existau contradictii intre declaratiile mamei si ale bunicului. De asemenea, anchetatorilor li s-a parut ca bunicul poate avea un comportament simulat”, a precizat un magistrat care cunoaste cazul.
Ambii au trecut testul la detector, chiar daca, ”in cazul bunicului la una dintre intrebari a existat o anomalie, dar nu la intrebarea principala, cea referitoare la disparitie”.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro