Cum arata sotia lui Ilie Nastase la plaja

Ilie Nastase si-a gasit linistea langa Ioana Simion, o bruneta focoasa din Constanta. Cei doi urmeaza sa se casatoreasca si religios. Ioana Nastase a atras toate privirile la plaja atunci cand a aparut in costum de baie. (FOTO BAIE AICI)

Recent, fostul tenismen i-a facut cadou sotiei sale o un apartament in Mamaia Nord. Ioana Simion este fericita si implinita langa Ilie Nastase. Daca tot se afla la mare, bruneta a profitat de soare si a mers la plaja, insa nu a scapat de ochii vigilenti ai paparazilor. Ioana Simion a fost fotografiata la plaja, in costum de baie, iar sotia lui Ilie Nastase sa poate mandri cu o silueta ca trasa prin inel la 43 de ani.

Marele eveniment a fost stabilit in functie de doua criterii cu mare insemnatate pentru ei. Cununia religioasa a fost fixata in ziua in care s-au vazut pentru prima data, respectiv 8 august, in locul in care s-au intalnit, si anume pe malul marii. La vremea respectiva fostul tenisman se afla in proces de divort cu Brigitte, iar o luna mai tarziu a devenit burlac si in acte.

„Da, este adevarat, ne vom casatori intr-o zi cu insemnatate pentru noi, cand implinim un an de relatie. Pe 8 august 2018 ne-am intalnit la mare, iar pe 8 august 2019 ne vom casatori. Ambele cununii vor avea loc in aceeasi zi: mai mult decat actele, pentru mine este extrem de importanta cununia religioasa’, a declarat viitoarea doamna Nastase pentru aceeasi sursa.

loading...
Se pare ca cei doi si-au cumparat deja si verighetele. Au platit 3.000 de euro pentru bijuteriile superbe marca Cartier.

sursa: viva.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro