Dani Mocanu are probleme cu Fiscul!

Nu mai e un secret ca Dani Mocanu are probleme cu Fiscul.

E clar ca Dani Mocanu are probleme cu Fiscul. Manelistul si-a infiintat, in 2016, firma “Star Dany Mocanu SRL” prin care sa isi deruleze afacerile din domeniul muzical. Cu toate acestea, firma, care este inregistrata intr-un sat din judetul Arges, nu a avut cifra de afaceri in 2016 si 2017 si nu a raportat bilant de activitate.

In septembrie 2017, „Agentia Nationala de Administrare Fiscala – Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Ploiesti – Administratia Judeteana a Finantelor Publice Arges” a dat un anunt colectiv in care se regaseste si “Star Dany Mocanu SRL”. „In temeiul art.47 alin. 5 din Legea 207/2015 privind Codul de procedura fiscala, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, va comunicam ca au fost emise acte administrative fiscala pentru urmatorii contribuabili”, se arata in document.
loading...
S-a aflat ca Dani Mocanu are probleme cu Fiscul. “Star Dany Mocanu SRL” nu a depus declaratia 100, care se refera la obligatiile de plata la bugetul de stat. Pe 31 mai 2018, ANAF a emis o noua notificare pe numele firmei lui Dani Mocanu, ceea ce inseamna ca manelistul nu si-a achitat obligatiile catre stat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro