Dezvaluire socanta inainte de finala Puterea Dragostei!

Rafael, fostul concurent de la Puterea dragostei, a facut dezvaluiri uluitoare despre Jador

Jador se numara printre favoritii la castigarea show-ului Puterea dragostei, sezonul 1. Indragit de majoritatea iubitorilor emisiunii prezentate de Andreea Mantea, manelistul a punctat in competitia amoroasa prin pasiunea pe care a avut-o pentru timisoreanca Simina.

Din pacate, asa cum bine se stie, Jador nu a avut noroc sa o aiba alaturi de el pe bruneta decat in prima parte a formatului, apoi, dupa o despartire cu… cantec, barbatul a incercat in fel si chip sa o recupereze. Fara sanse de izbanda insa, intrucat Simina a ales sa traiasca o poveste de iubire cu Alex Zanoaga.
loading...
Daca refuzul tinerei i-a determinat pe multi telespectatori sa empatizeze cu manelistul, ei bine, se pare ca in perioada Puterea dragostei, acesta nu a dus-o deloc rau din punct de vedere sentimental. Din contra am putea spune, iar unul dintre fostii concurenti chiar arunca si bomba, si spune lucruri interesante de la fata locului!
Intr-un live Rafael a abordat un subiect delicat. „Jador a primit femei la hotel in Turcia, mai bine zis, a fost vizitat… Asa stiu eu, am aflat cat am stat acolo. E un om iubit, ce sa zic, bravo lui”, a spus, amuzat, tanarul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro