Dumnezeule, ce gest fabulos a facut Gigi Becali! Uite ce suma i-a dat unei batrane care-si creste nepotul abandonat de parinti

Gigi Becali, extrem de generost cu o batrana! Uite ce suma i-a dat cand a gasit-o in fata „palatului”.

Faptele bune ale lui Gigi Becali determina din ce in ce mai multi romani nevoiasi sa se duca la „palat” cu gandul ca vor gasi sprijinul celui mai generos barbat din Romania.

Chiar in aceste momente, cativa cetateni, barbati si femei deopotriva s-au asezat pe iarba, in fata palatului si si-au exprimat speranta ca vor fi ajutati de finantatorul Stelei.

„Ne ajuta, cum sa nu ne ajute dansul? E generos si sufletist. Ii e mila de noi, de amarati si mereu ne da cate ceva, cat considera dansul ca merita fiecare. Stam cat trebuie aici, acum s-a incalzit, a venit vara”, ne-a spus un cetatean care il asteapta, cu lacrimi in ochi pe Becali.

loading...
Ei bine, chiar inainte de ziua lui, milionarul a facut un gest fabulos pentru o varstnica pe care a gasit-o in fata proprietatii lui, cu nepotelul in brate. Micutul in varsta de trei ani a fost abandonat de parintii lui, care au plecat din tara si nu au mai dat niciun semn de viata de doi ani, sarcina cresterii copilului revenindu-i pensionarei.Cu lacrimi in ochi, aceasta i-a spus lui Gigi Becali ca are o pensie mica si a adunat restante de 3000 de lei la intretinere. Finantatorul Stelei a fost impresionat ca, in ciuda problemelor financiare, baietelul era curat si bine imbracat si a felicitat-o pe femeie pentru modul in care l-a crescut. Apoi, fara ezitare, a scos portofelul si i-a inmanat varstnicei 5000 de lei.
„Nici n-am mai avut puterea sa spun un multumesc clar, de emotie. Am inceput sa plang de fericire si nu pot sa va spun cat sunt de bucuroasa ca, intre atatia oameni rai, exista raza aceasta de lumina in persoana domnului Gigi Becali. Nu mai exista in Romania un asemenea suflet”, a povestit femeia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro