E gata prietenia lui Jador cu Mocanu?! Bogdan s-a suparat si a plecat din casa

S-a terminat prietenia lui Jador cu Mocanu? Ce s-a intamplat intre ei.

Ce se intampla in emisiunea Puterea dragostei de maine, 24 iulie. Au fost difuzate imagini de la Puterea dragostei, editia de miercuri, 24 iulie.

E gata prietenia lui Jador cu Bogdan Mocanu? Bia a reusit sa bage raca intre ei?Mariana, catre Jador: Eu nu cred ca suntem compatibili!

Ligia: Plangi aici toata ziua dupa Jador si faci drame si scene de-astea cu toata lumea, de ne obosesti de ne da pe gura si pe nas cat Jador auzim. Si de fapt tu iei la rand toti baietii.

loading...
Mocanu si Jador se cearta din cauza Biei? Bogdan se supara si pleaca din casa, de la filmari!Bogdan Mocanu: Iti place de ea? Mi-ai recomanda-o, gen, sa fie cu mine?
Jador: Sincer nu!

Andreea Mantea: Andrei, Ligia, v-ati suparat? De ce?
Ligia: El o suna fix pe Ella, cu care eu am constatat ca nu pot sa am o relatie de prietenie sincera! Mi se pare urat din partea lui!Bia: Dar tu esti gelos sau ce? Nu inteleg ce ai! Nu te inteleg! Nu inteleg! Deci chiar nu inteleg.
Bogdan Mocanu: Lasa ca te intelege Jador!

Jador: E cruda realitatea, Bogdan.
Bogdan Mocanu: Timp irosit!
Andreea Mantea: Daca banii nu au reusit sa va rupa prietenia, in curand va reusi o femeie!Mary: La Jador trebuie sa fii focusata doar pe el, sa nu mai bagi in seama niciun alt baiat.
Jador: Tu nu vorbeai cumva cu mine cand vorbeai si cu Turcu?
Ella: Noi am vorbit la telefon in fiecare zi!
loading...
Jador: Da.Andrei: Chiar daca as fi zis ce ai fi zis tu dincolo, nu mi se pare normal sa-ti bagi nasul unde nu-ti fierbe oala, sincer iti spun.
Mada: Tu poti sa zici ce vrei, dar… Nu ma intereseaza, nu mai vorbi cu mine.
Andrei: Nu ma faci sa vorbesc mai multe lucruri…
Rusu: Hai, ma, las-o!
Mada: Dar tu poti sa vorbesti ce vrei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro