El este barbatul de care s-a indragostit cu adevarat Roxana la Puterea dragostei!

Roxana de la Puterea dragostei a fost atrasa cel mai mult de Iancu in show

Considerata cea mai controversata concurenta de la Puterea dragostei, Roxana a avut, in realitate, un impact puternic asupra majoritatii barbatilor din casa. Ea a fost singura fata cu mai multe relatii in show, iar cei care nu au avut norocul sa ii fie parteneri au ravnit la ea in tacere.

”Este, fara discutie, o femeie foarte frumoasa. Problemele pe care le are ea insa sunt legate de caracterul ei, destul de dificil”, au spus multi dintre tinerii din formatul amoros.Pe de alta parte, in ciuda faptului ca l-a placut prima data pe Valentin, apoi a format un cuplu cu Andy, pe care l-a tradat insa cu grecul Alexander, ca pe urma sa se cupleze cu Bogdan Mocanu, concurentul cu care a trait o poveste de dragoste extrem de controversata, adevarata pasiune, Roxana a facut-o pentru altul.
loading...
Intr-un live Hamude a spus clar ca dintre toti, Roxana l-a iubit pe Iancu in casa Puterea dragostei! ”Era cel mai potrivit pentru ea si se observa cu ochiul liber lucrul acesta in competitie. Ii dadea siguranta! De el a fost apropiata, se vedea in privire. Putea sa fie senina si nu mereu in garda. Asta este parerea mea, ca alaturi de Iancu a simtit fiorii iubirii”, a declarat stripper-ul

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro