FIICA LUI GHEORGHE DINCA, DECLARATII HALUCINANTE

Gheorghe Dinca a recunoscut, duminica, doua dintre crimele pentru care era suspectat, dupa ce doua adolescente, pe care el le-ar fi luat la ocazie, au disparut. In tot acest timp, cat continua sa iasa la iveala detalii terifiante despre acest caz, familia acuzatului a inceput sa fie chemata la audieri pentru a explica daca avea habar despre comportamentul deviant al barbatului. Fiica lui Gheorghe Dinca a vorbit, cu reporterii.

Gheorghe Dinca, presupusul ucigas al celor doua adolescente care au avut parte de o moarte ingrozitoare, si-a recunoscut faptele. Intrebarea care vine acum este daca acestea sunt singurele crime comise de barbat, tinand cont ca, atat in curtea lui, cat si in casa, exista semne ca modul elaborat in care acesta a actionat ar putea scoate la iveala si alte orori. Ancheta este in plina de desfasurare, iar proba ADN-urilor va fi relevanta in acest caz.

Anchetatorii au audiat sambata si familia lui Gheorghe Dinca – pe fosta sotie si doi dintre baieti. Cu totii s-au aratat socati de acuzatiile care i se aduc barbatului, despre care spun ca nu era o persoana violenta. Oarecum suspect acest fapt, in conditiile in care inca de vineri s-a discutat pretutindeni, prin vocile martorilor, ca sotia lui Gheorghe Dinca ar fi plecat de-acasa tocmai din acest motiv, ca era batuta de el! Acesta fiind si motivul pentru care femeia a ales sa traiasca cat mai departe de el, in Italia. Ba chiar s-a vehiculat ca inclusiv fiica lui ar fi fost agresata de acesta.

“Anchetatorii nu ne-au lasat (n.r. – pe D. Dinca si pe mama ei, Elena) sa intram in curte. Nu ne-au lasat sa hranim animalele de acolo, care, practic, mor de foame. Ei nu le dau nimic si nici pe noi nu ne lasa sa le dam mancare. Unde este Protectia Animalelor?”, a declarat D. Dinca

loading...
Ea este singura care a ales sa ramana in Romania, fratii ei si mama sa alegand sa plece in Italia, fara sa mai stie ceva de Gheorghe Dinca. La cei aproape 40 de ani ai sai, fiica lui Gheorghe Dinca are o viata implinita, iar acum lucreaza in Timisoara pentru o companie agricola detinuta de un italian. Gheorghe Dinca a fost arestat sub acuzatia de viol si trafic de minori, infractiunea de omor neputand fi probata momentan, sustin procurorii, in ciuda ramasitelor umane gasite in curtea lui! La perchezitiile de la domiciliul sau au fost gasite inclusiv bijuteriile uneia dintre victime, ale Alexandrei Macesanu, fetita de 15 ani despre care toata lumea stie acum cu cata disperare a incercat sa se salveze din mainile suspectului, care o sechestra intr-una dintre camere. Autoritatile s-au impotmolit in proceduri cand fata a sunat nu o data, ci de trei ori la 112! Au actionat abia cand a fost prea tarziu si nu au mai gasit-o.

Incepand de vineri, acest caz fara precedent in Romania naste zeci de intrebari la care raspunsurile vin pe rand, si din ce in ce mai socante. Poate cel mai important, cate victime sa fi cazut in mana acestui individ care din acuzatiile aduse pare un criminal in serie?!

Un anchetator a povestit ce s-a descoperit in locuinta groazei, aflata pe Strada Craiovei, nr. 169, din Caracal. “Era dormitorul, camera de zi a lui Dinca Gheorghe, in latura de vest… Am gasit material calcinat, o pereche de blugi. In holul locuintei, o poseta, o pereche de incaltaminte, carnea aflata in congelator. S-a mai descoperit un telefon mobil tot in dormitor. E marca Alcatel si o husa de telefon. Poate reusim sa ridicam de acolo ceva, mai facem o cercetare”, a afirmat unul dintre anchetatori
loading...
Potrivit referatului de arestare al procurorilor, intr-un butoi metalic din curte s-a gasit “cenusa cu resturi calcinate, printre care 21 de resturi de dinti de provenienta umana”. Tot in cenusa s-au gasit trei inele si alte resturi de obiecte.
“Cand am dat hainele la o parte, erau multi soareci, fugeau ca toti…”, a mai spus anchetatorul, la un moment dat, in timpul declaratiilor.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro