Gheorghe Dinca, nebun cu acte-n regula!?

Ies la iveala noi detalii socante in cazul crimelor petrecute recent la Caracal, in urma carora doua tinere a fost ucise cu bestialitate de un fost mecanic auto. Gheorghe Dinca, pe numele sau, omul care a cutremurat intreaga opinie publica si nu numai cu faptele sale ingrozitoare, este declarat nebun cu acte in regula.

Mai concret, potrivit unui document dat publicitatii de gazetaoltului.ro, barbatul in varsta de 66 de ani are grave probleme psihice, fiind internat in mai multe randuri la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, pe fondul unor tulburari mentale si de comportament.

In urma investigatiilor amanuntite, medicii au ajuns la concluzia ca individul care a comis monstruoasele crime se confrunta cu o forma severa a sindromului dependentei de alcool, ceea a contribuit decisiv la toate afectiunile de care sufera.Totodata, relevante pentru comportamentul deviant al lui Gheorghe Dinca sunt, in mod cert si dezvaluirile facute recent de Viorica Stoian, fosta bucatareasa a barbatului in varsta de 66 de ani. Aceasta a vorbit deschis despre experienta prin care a trecut, criminalul de la Caracal propunandu-i sa
intretina relatii, in schimbul unor sume de bani.
loading...
„Am lucrat pentru Gheorghe Dinca timp de trei luni, pentru ca aveam nevoie de bani. M-a intrebat daca sunt de acord sa-i gatesc. I-am gatit dimineata si seara. Era un om bun, era un om calm, era un om linistit, radea, zambea cu noi.
Nu am mai vrut sa merg la el pentru ca s-a facut al dracului…. Mi-a oferit niste bani in schimbul a altceva… propuneri indecente. Atunci am plecat. N-a fost nicio problema sa plec. A venit dupa o saptamana la mine acasa si mi-a spus sa ma intorc sa gatesc, pentru ca avea oameni la lucru. Cand am fost eu la el, ridica gardul, facea curatenie, nu era mizeria care este acum”,a povestit femeia care a lucrat timp de trei luni pentru Gheorghe Dinca.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro