“Gheorghe Dinca, te respect pentru ce ai facut!” Cine este tanarul ce-l apara pe Gheorghe Dinca.

Greu de crezut si poate de acceptat, dar criminalul Gheorghe Dinca din Caracal are cel putin un sustinator. Monstrul care a socat intreaga tara cu cele doua crime comise in localitatea olteana, luand viata a doua tinere care ar fi fost violate inainte, este sustinut de un baiat care se intituleaza Vin Diesel de Romania si care, intr-o tara normala, ar trebui sa dea explicatii in fata politistilor pentru lucrurile expuse public.

Utilizatorul de Youtube Samin Roby a postat un videoclip pe platforma video de socializare in care spune ca il iubeste si il respecta pe Gheorghe Dinca pentru ceea ce a facut. Ba mai mult, vorbeste despre fetele ucise de barbatul de aproape 67 de ani in niste termeni pentru care oricarei persoane ar trebui sa ii fie suficient de rusine sa nu mai iasa pe strada niciodata.

Despre Luiza Mihaela Melencu, fata disparuta in luna aprilie, omorata si ea de acelasi sofer de ocazie, Samin spune ca era trimisa de parintii ei la produs in strainatate si ca Dinca a facut foarte bine ca a ucis-o pentru ca nu merita sa traiasca. Ba mai mult, in clipul postat inainte ca mecanicul auto sa recunoasca faptele, acesta il sfatuieste sa nu recunoasca nimic si sa mearga ”pe burta.
loading...
Reactiile romanilor nu au intarziat la imaginile cu Samin, iar pe Youtube s-au strans mai multe comentarii in care internauti au promis ca il vor face celebru pana cand va auzi si Politia de el. Din ce a spus chiar baiatul care-l apara pe Dinca, locuieste undeva departe de civilizatie si nu se stie daca in Romania sau in strainatate, deci s-ar putea sa fie mai greu de luat la interogat.
Oamenii au comentat pe Youtube ca organele de ancheta ar trebui sa faca ceva in cazul acestui baiat care, pur si simplu, oripileaza. Multi spun ca acesta poate fi un viitor criminal in serie avand in vedere ca il are drept model pe ucigasul din Caracal.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro