Gigi Becali, despre momentul in care Dan Alexa este pocnit de Prodanca

Ce spune Gigi Becali despre scandalul in care Dan Alexa este lovit de Anamaria Prodan.

Dupa ce Laurentiu Reghecampf a incercat sa calmeze spiritele si a spus ca a fost doar un moment tensionat intre Dan Alexa si sotia lui, Anamaria Prodan, Gigi Becali a vorbit despre scandalul momentului.

Gigi Becali, finantatorul FCSB, dar si cel care l-a dorit antrenor pe Dan Alexa, a comentat, pentru cancan.ro, incidentul socant in care Prodanca ii da un pumn lui Dan Alexa.

„Asa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost intre ei, acolo, numai ei stiu. Ce sa spun eu… Dar… Doamne fereste, o femeie sa bata un barbat? Ce sa mai comentez. Mai trebuie cuvinte cand vezi asa? Mai poti sa zici ceva cand o femeie ii muta capul din loc asa unui barbat? E puternica. Femeile sunt egale cu barbatii. Ce sa mai comentez?

Asa ceva nu mi-a fost dat sa vad in viata vietilor mele. Eu vad ca o femeie bate un barbat si asta comentez, celealte barfe nu pot sa le comentez (n.r. – aluzie la faptul ca exista o relatie amoroasa intre cei doi). E nevasta prietenului meu (n.r. – Anamaria Prodan e casatorita cu Laurentiu Reghecampf), nu pot sa inventez asa ceva. Ca barbat comentez, la modul general. Cum, femeie, sa bati un barbat? Si tu, barbat, sa stai in loc, sa nu o iei de par si sa tavalesti cu ea pe jos. E de apreciat cum a reactionat. Eu daca eram, o luam de par, o tavaleam si o si tundeam” au fost cuvintele lui Gigi Becali.

loading...
La randul sau, Dumitru Dragomir a comentat scandalul momentului:
„Nu ma bag in intimitatile fiecaruia, mai ales ca, daca e vorba de gelozie, face parte din omenie. Numai fraierii nu sunt gelosi! Iar daca nu a fost gelozie, s-au batut pe lovele. Si atunci sa le fie de bine. Pentru bani s-au batut imparati, regi, daramite muritori ca ei!

In orice caz, pacat ca s-au dat in spectacol. Ceva a fost, dar nu ma intereseaza. Am trecut de stadiul asta”, a declarat Dumitru Dragomir.

Ce spune Reghe despre scandalul in care Dan Alexa a fost lovit de Anamaria Prodan.

Ana este sotia mea si o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipa lucreaza. Nu ne intereseaza pe niciunul cum scriu si ce vorbesc toti! A fost un gest copilaresc al Anei, pe care-l regreta, un gest care vine in urma unui conflict intre ea si Dan, din cauza faptului ca jucatorii adusi nu s-au ridicat ieri la nivelul dorit de ei. Se intampla si astfel de lucruri in momentul cand vrei sa construiesti o echipa, trebuie rabdare, lucru care nu exista in Romania.

Imi pare rau pentru Dan si familia lui si sper sa treaca peste acest incident, eu am incredere in el ca prieten si antrenor si sper sa reuseasca sa faca rezultate bune la Astra. Ana si Dan au construit mult impreuna. Au trecut prin bune si rele si au reusit mereu. Toate trec in viata. Pe Ana o stim toti. O fire rebela si vulcanica, foarte puternica din toate punctele de vedere”, a spus Laurentiu Reghecampf, pentru cancan.ro.

Imediat dupa incidentul socant, Reghe nu a dorit sa comenteze inainte sa vada imaginile incriminatoare in care sotia sa il pocneste pe Dan Alexa.

„Ce s-a intamplat? Nu stiu, eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am… cu cine? Cu Alexa? Nu stiu, vreau sa vad imaginile. Ce vreti de la mine daca nu stiu nimic?”, a fost, in prima faza, reactia Laurentiu Reghecampf.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro