Gurile rele sustineau ca Simina ii va da papucii lui Zanoaga dupa finala Puterea dragostei!

Gurile rele sustineau ca Simina ii va da papucii lui Zanoaga dupa finala Puterea dragostei! Ce s-a intamplat, de fapt, dupa ce amandoi fostii concurenti s-au intors impreuna in Romania.

Gurile rele sustineau ca Simina ii va da papucii lui Alexandru Zanoaga imediat dupa finala Puterea dragostei. Ce s-a intamplat, de fapt, dupa ce cei doi concurenti s-au intors din Turcia.

Alexandru Zanoaga le-a aratat sustinatorilor ce face impreuna cu Simina.
loading...
Zanoaga a filmat pe aeroport, in timp ce se imbarca impreuna cu iubita lui, Simina, in avionul cu care pleca spre Timisoara. Dupa ce s-au intors din Turcia, amandoi au plecat la Timisoara, orasul natal al Siminei.
„Maimuto! Maimuto!”, o tot striga Alexandru Zanoaga pe Simina ca sa o faca sa se intoarca pentru a o putea filma.Apoi, intr-un alt instastory, Zanoaga a filmat drumul spre Deva. Nu se stie deocamdata ce planuri au Simina si Zanoaga si de ce au ales sa mearga pana la Deva.
”Suntem bucurosi ca am ajuns pana in finala si ca am fost puternici. Vom sta impreuna cand ne vom intoarce acasa. Vrem sa ne plimbam, vom merge mai intai sa-mi cunoasca familia (n.r. Simina este din Timisoara), apoi o sa mergem si la el in Bucuresti, impreuna cu sora mea”, spunea Simina, saptamana trecuta, inainte de finala de sambata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro