Incredibil, dar adevarat! Suma uriasa stransa de Jador in ultimele trei luni!

Jador a intrat in topul celor mai instariti manelisti! Uite cati bani a strans in doar trei luni!

Jador este unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Puterea Dragostei, solistul fiind votat de nenumarate ori „favoritul saptamanii”. Pe langa statutul de participant la emisiunea fenomen a momentului, protagonistul nostru are si o cariera muzicala in plina ascensiune.

Cu sute de mii de urmaritori pe retelele de socializare si zeci de milioane de vizualizari pe youtube, la clip-urile sale, artistul are concerte pe banda rulanta atat in tara cat si in Diaspora.
Weekend-ul trecut, de exemplu, cantaretul si Bogdan Mocanu au avut spectacole in Frankfurt, Zurich si Stuttgart, iar cluburile unde au tinut reprezentatiile au fost arhipline la evenimente.

Iar daca va intrebati cat castiga Jador, sa stiti ca am aflat si asta…Pentru un program de o ora si jumatate, cu formatia, tanarul de 25 de ani percepe un onorariu de aproape 4000 de euro, suma din care ramane cu mai bine de jumatate dupa ce plateste instrumentistii. Doar luna aceasta, solistul a avut mai bine de 12 spectacole, asa ca, faceti dumneavoastra socoteala…

loading...
Mai mult decat atat, se pare ca de cand a inceput Puterea Dragostei, iar propunerile de concerte sunt din ce in ce mai multe, Jador a reusit sa stranga in jur de 30.000 de euro.

Numai de la show-ul Puterea Dragostei unde este deseori favorit, solistul a incasat in jur de 15.000 de euro din premiile saptamanale, iar restul banilor provin din onorariile de la spectacole. In acest moment agenda cantaretului este plina, acesta avand concerte programate pana la finalul anului.

„Nu exagerez cand spun ca imi iubesc sustinatorii si fanii care asculta muzica mea. Ma „hranesc” cu mesajele lor si apreciez toate sfaturile, glumele, dar si criticile constructive. Mereu imi fac supersurprize si sunt extraordinar de fericit. Acum, cand ma gandesc la momentele respective, am o stare de euforie. E ceva incredibil. Nu as fi crezut niciodata ca oamenii vor ajunge sa ma iubeasca atat de mult. Vreau sa le reamintesc ca ei imi dau incredere, multa putere si inspiratie, si impreuna o sa ajungem din ce in ce mai sus”, a declarat Jador

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro