Jador a spus adevarul despre starea lui de sanatate, dupa ce a ajuns la spital

Jador a ajuns la spital la Istanbul, in timpul filmarilor pentru Puterea dragostei.

Jador a spus adevarul despre starea lui de sanatate, dupa ce ieri a ajuns de urgenta la spital in Istanbul.

Jador a avut nevoie de ingrijiri medicale in timpul filmarilor emisiunii Puterea dragostei. Concurentul de la Kanal D s-a pozat cu branula in brat. Apoi, cand s-a intors in casa Puterea dragostei a facut declaratii pe acest subiect.”Sunt bine, sunt sanatos, o sa fac un vlog si o sa va povestesc ce s-a intamplat.. Nu am nimic in principiu. Nu mor, dar nici bine nu sunt”, a spus Jador intr-un instastory postat pe contul lui oficial de Instagram.
loading...
”Sunt la spital. Trebuie sa ma operez. Din cauza supararilor tinute in mine, fierea mea a fost afectata”, ne-a declarat, ieri, Jador

Jador de la Puterea Dragostei a ramas in show si in sezonul 2, insa gandul lui pare ca e in continuare la Simina.

Intr-un live, Jador vorbeste despre Ella si marturiseste ca nu poate face un cuplu cu aceasta pentru ca nu o place. Jador a afirmat ca inca are sentimente pentru Simina, iar relatia cu fosta concurenta din sezonul 1 de la Puterea Dragostei l-a marcat. ”Mie nu mi-a trecut de Simina. Mai simt ceva pentru ea, din pacate. Imi pare rau pentru ceea ce simt. Intre mine si Simina a fost altceva. Eu cu Simina m-am sarutat, i-am simtit buzele, i-am simtit inima, a fost ceva frumos”, a marturisit adevarul Jador despre sentimentele pe care le are inca pentru Simina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro