Jador, declaratie incredibila despre Simina

Jador a vorbit in editia de astazi despre Simina. Ce a putut sa spuna despre fosta sa iubita, care acum se iubeste cu Alex Zanoaga.

Noii concurenti de la Puterea dragostei sunt revoltati de faptul ca Jador si Bogdan Mocanu au intrat in casa in aceeasi zi cu ei si au tinut in emisiunea de astazi sa isi exprime nemultumirea.

Desi a reintrat in casa Puterea dragostei, Jador nu a uitat nici acum de Simina, iar declaratia pe care a facut-o astazi, spune totul despre sentimentele sale.

Turcu si Florin au fost cei mai vehementi de faptul ca vechii concurenti au fost preferatii fetelor si nu ei si cred ca astfel si-au ratat sansa de a le cunoaste pe concurente.

loading...
„Cand am venit, eram atat. Un negru mic, rom si gras. Cea mai frumoasa fata din casa, din punctul meu de vedere, a venit si m-a placut pe mine. S-a uitat la mine, au incercat toti sa o pupe pe afara. Nu, ea a ramas cu mine”, a retrait emotionat acel moment Jador.

„Daca ai faima si esti numarul 1 nu inseamna ca poti socializa mai usor. Nu poti gasi o fata din 21 de milioane de persoane?”, i-a transmis Turcu.Simina si Alexandru Zanoaga de la Puterea dragostei s-au pus pe treaba. Cei doi fosti concurenti vor sa faca repede un bebelus.

Cei doi fosti concurenti de la Puterea dragostei se vor muta impreuna si vor sa deschida o afacere. In plus, bruneta a dezvaluit ca lucreaza intens la un copil.

Simina si Alexandru Zanoaga, la Teo Show. Ce declaratii au facut despre un bebelus
Simina: Suntem emotionati. Nu suntem obisnuiti sa fim in direct si suntem si obositi.

Zanoaga: Cand aud Jador, nu mai… Gata! Face parte din trecut. E bine ca acum am scapat de el!

loading...
Simina: Face parte din trecut si incerca sa-si bage coada si in prezent.
Zanoaga: Lui ii si placea cand se certa cu Simina. Se simtea bine pentru ca ea il baga in seama. Siminei ii placea si sa-l amageasca.

Simina: Voiam sa-l amagesc si sa ii dovedesc ca intre noi nu va mai fi nimic.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro