Jador, in culmea fericirii! E numarul unu! „Am castigat” Vezi mesajul emotionant pentru sustinatorii lui!

Jador, bucurie fara margini! E din nou numarul 1, in trending, pe youtube!

„Inconstiento”, cea mai noua piesa a lui Jador, in acest moment numarul 1 in „trending” pe youtube, cu mai bine de doua milioane de vizualizari, are un mesaj parca special conceput pentru fosta lui iubita. In versuri se vorbeste despre o fata care se gandeste intens la „fostul” in timp ce sta in pat langa actualul ei prieten.

„De ce mai stai cu el in pat daca gandul tau e tot la mine? Ai crezut ca asa o sa ma uiti, shht, simt ca nu ti-e bine! De ce mimezi fericirea in bratele altui barbat? Ce sa iti fac, inconstiento, daca nu m-ai asteptat?”, este refrenul piesei, parca desprins din conversatiile pe care solistul si Simina le-au avut in casa, de-a lungul timpului.
Artistul le-a pregatit fanilor si o surpriza pentru clipul acestei piese. Actorii principali sunt nimeni altii decat Alexandru Bobicioiu, Iancu Sterp si Thalida, tanara care nu a ascuns ca a fost indragostita de solist.
loading...
In ultimele luni, Jador a lansat hit dupa hit si a urcat vertiginos in topul celor mai iubiti cantareti de muzica de petrecere. Are o sumedenie de spectacole atat in tara cat si in Diaspora si castiga din ce in ce mai bine. Pentru tot succesul de care se bucura, protagonistul nostru le multumeste in primul rand fanilor si sustinatorilor lui cu care are o relatie speciala.
„Nu exagerez cand spun ca imi iubesc sustinatorii si fanii care asculta muzica mea. Am castigat prietenia unor oameni minunati si ma „hranesc” cu mesajele lor si apreciez toate sfaturile, glumele, dar si criticile constructive. Mereu imi fac supersurprize si sunt extraordinar de fericit. Acum, cand ma gandesc la momentele respective, am o stare de euforie. E ceva incredibil. Nu as fi crezut niciodata ca oamenii vor ajunge sa ma iubeasca atat de mult. Vreau sa le reamintesc ca ei imi dau incredere, multa putere si inspiratie, si impreuna o sa ajungem din ce in ce mai sus. Datorita lor piesa „Inconstiento” este numarul unu, cum au fost si cele anterioare”, a declarat Jador

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro