Jador, moment SOCANT! Simina l-a invitat acum trei zile la hotel!

Simina l-a invitat pe Jador la hotel! Dezvaluiri incredibile de la spectacolele artistului!

Jador este unul dintre cei mai indragiti concurenti de la Puterea Dragostei, solistul fiind votat de nenumarate ori „favoritul saptamanii”. Pe langa statutul de participant la emisiunea fenomen a momentului, protagonistul nostru are si o cariera muzicala in plina ascensiune.

Cu sute de mii de urmaritori pe retelele de socializare si zeci de milioane de vizualizari pe youtube, la clip-urile sale, artistul are concerte pe banda rulanta atat in tara cat si in Diaspora.

Weekend-ul trecut, de exemplu, cantaretul si Bogdan Mocanu au sustinut spectacole la Frankfurt, Zurich si Stuttgart, iar cluburile unde au dat reprezentatiile au fost arhipline la evenimente.

loading...
Iar fanele au fost in delir…Si cand spunem asta va rugam sa faceti un exercitiu de imaginatie si sa vizualizati zeci de femei care nu mai tin cont de nimic si „navalesc” pe scena.

Aproape toate admiratoarele lui Jador stiau pe de rost versurile pieselor interpretate de solist, iar cateva dintre ele, mai indraznete, i-au facut propuneri indecente. Artistul a izbucnit in ras cand o fana stabilita in Frankfurt care l-a invitat, pe sleau, la hotel, s-a prezentat. Pe tanara foarte frumoasa o cheama -incredibil, dar adevarat-Simina, dar din pacate pentru ea cantaretul a declinat, elegant, invitatia desi are o afinitate pentru numele respectiv.

Dupa ce a iesit din casa Puterea Dragostei, in urma cu cateva luni, Jador a cantat intr-un club din Capitala. In perioada aceea solistul era intr-o relatie cu Simina, dar asta nu a impiedicat-o pe o admiratoare a lui sa-l invite…la ea acasa.

„Comportamentul acesta mi se pare anormal. Am ramas pur si simplu blocat. Prima oara am crezut ca este vorba despre o farsa, dar din pacate nu a fost asa. Eu nu am apreciat niciodata femeile care procedeaza asa si nu as da curs unei astfel de invitatii. Nici daca nu as fi fost cu Simina nu as fi acceptat o astfel de propunere”, a declarat Jador dupa acest episod.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro