Jador, replica SENZATIONALA pentru Dani Mocanu dupa ce acesta l-a jignit!

Jador, declaratie soc despre Dani Mocanu! Uite ce provocare a lansat artistul!

Intr-un interviu Dani Mocanu a recunoscut ca se gandeste la modul cel mai serios, pentru prima oara in viata lui, sa se implice intr-un proiect TV.

Normal, cum este un barbat care isi doreste sa se implice intr-o relatie, Dani Mocanu considera ”Puterea Dragostei” show-ul ideal pentru a-si indeplini visul.

”Daca tot am spus ca sunt in cautarea unei relatii, cred ca as merge la ”Puterea Dragostei”! Sincer, am urmarit putin emisiunea si sunt cateva fete dragute! Chiar daca imi place cineva, nu am cum sa spun acum…”, a spus Dani Mocanu.

Mai mult decat atat, cum in casa ”Puterea Dragostei” ar avea un rival in ceea ce priveste muzica, pe Jador, un cantaret in plina ascensiune, Dani Mocanu a explicat ca mai putin experimentatul solist nu reprezinta, sub nicio forma, un pericol pentru el.

loading...
”Nu, nici nu vreau sa deschid subiectul despre altii. Cu mine nu exista concurenta cu nimeni, eu sunt eu!”, a spus el, fara vreo urma de modestie.

Ei bine, contactat telefonic si intrebat ce parere are despre spusele colegului sau de breasla, Jador a parut incantat de hotararea lui Dani Mocanu de a-si incerca norocul in amor la „Puterea Dragostei”.

„Il astept cu drag pe Dani in casa. Aici sunt foarte multe fete frumoase, carismatice si inteligente, asa ca are sanse mari sa-si gaseasca perechea.”, a spus interpretul de muzica de petrecere, subliniind apoi ca el nu vrea sa se compare cu niciunul dintre colegii lui de breasla.

„Eu nu vreau sa vorbesc despre mine. Cred ca o fac foarte bine piesele si succesul lor in locul meu. Nu ma compar cu nimeni, nu am rivali in muzica ci doar colegi sau prieteni. Iar fanilor mei le sunt recunoscator pentru totdeauna si ei stiu bine ce inseamna pentru mine”,

Jador este foarte fericit. Ultimul single al artistului, „Inconstiento”, este a noua zi, consecutiv, pe primul loc in „trending”.

„Nu exagerez cand spun ca imi iubesc sustinatorii si fanii care asculta muzica mea. Ma „hranesc” cu mesajele lor si apreciez toate sfaturile, glumele, dar si criticile constructive. Mereu imi fac supersurprize si sunt extraordinar de fericit. Acum, cand ma gandesc la momentele respective, am o stare de euforie. E ceva incredibil. Nu as fi crezut niciodata ca oamenii vor ajunge sa ma iubeasca atat de mult. Vreau sa le reamintesc ca ei imi dau incredere, multa putere si inspiratie, si impreuna o sa ajungem din ce in ce mai sus”, a declarat Jador.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro