La numai un an, David duce o lupta crancena cu maladia secolului. Cu un simplu SMS ii poti salva viata!

La doar 1 an si 6 luni, David se lupta cu cancerul. Ajuta-l si tu sa se bucure de copilarie!

Asociatia ”Salveaza o inima” a demarat in luna iunie o strangere de fonduri pentru David Caragea, un baietel de 1 an si 6 luni care a fost diagnosticat cu putin timp in urma cu neuroblastom, grad IV. Tratamentul consta intr-o operatie si sedinte de chimioterapie timp de 6 luni de zile in cadrul unei clinicii private din Turcia. Costurile tratamentului chimioterapeutic se ridica la suma de aproximativ 90.000 Euro.

David Caragea este un baietel ce nu se poate bucura de copilarie ca orice alt copil pentru a fost diagnosticat cu o forma de cancer in faza IV. In timp ce alti copii alearga prin parc sau se bucura de jucarii, David descopera viata de spital si intepaturile repetate ale acelor. La doar un an si 6 luni, David este un luptator care are nevoie urgent de suma de 90.000 Euro pentru a duce la bun final tratamentul si pentru a le bucura din nou zilele parintilor cu zambetele sale.

La 3 zile dupa demararea campaniei umanitare, in data de 15 iunie, David a inceput sedintele de chimioterapie. Pe durata unei sedinte de chimioterapie i se vor administra 3 medicamente, primul pe o durata de 3 minute, al doilea pe o durata de 20 de minute si al treilea pe o durata de 20 de ore. Ultimul medicament este si cel care are si cele mai multe efecte adverse, provocandu-i varsaturi lui David. Chiar si asa, prima sedinta de chimioterapie reprezinta de fapt si primul pas catre vindecare.

loading...
David are nevoie de o sedinta de chimioterapie pe luna, timp de 6 luni, iar costul unei singure sedinte este de aproximativ 15.000 Euro. Pana in prezent, din donatii s-au strans aproximativ 28.500 Euro din cei 89.000 Euro, iar timpul ramas pentru a dona este de 38 de zile.

Modalitati de sustinere a campaniei umanitare:

Exista mai multe modalitati de a dona pentru cazul lui David, cea mai la indemana fiind varianta de SMS de 2 Euro la 8832 cu mesajul ”David”. Numarul de SMS 8832 este valabil in perioada 1 iulie – 30 iulie 2019 si nu se percepe TVA pentru donatiile realizate de pe abonament. In cazul cartelelor preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului, costul total al SMS-ului fiind de 2 Euro. Pana in prezent, au fost trimite aproximativ 700 SMS-uri a cate 2 Euro.

Donatiile se pot face si direct de pe site-ul Asociatiei ”Salveaza o inima”, prin card sau Paypal, suma minima care poate fi donata este de 2 Euro. Persoanele juridice pot sustine acest caz printr-un contract de sponsorizare. Contractul trebuie completat si trimis prin posta sau curierat rapid la adresa Asociatiei (Sat Boscoteni, Comuna Frumusica, Judetul Botosani).

Nu in ultimul rand, cei care doresc sa il vada pe David zambind din nou pot dona direct in conturile Asociatiei, cu mentiunea ca in momentul in care se face donatia, sa se specifice numele de familie al copilului – Caragea.

Conturile in care se poate dona sunt:

· Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

· Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

loading...
· Cont USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

Datele Asociatiei:

Denumire entitate: Asociatia ”Salveaza o inima”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro