Ligi de la Puterea Dragostei crede ca toti baietii din casa o plac

Ligi de la Puterea Dragostei i-a spus Andreei Mantea ca, dupa ce a interactionat cu toti baietii, crede ca toti o plac. Blonda se bazeaza pe intuitie.

Ligi de la Puterea Dragostei este, cu siguranta, una dintre cele mai wow tinere care au intrat in emisiune pentru a-si gasi jumatatea. Blondina are un trup perfect si chiar le-a spus celorlalti concurenti ca este pasionat de sport si ca merge deseori la sala.

Una dintre provocarile lansate de Andreea Mantea a fost ca fiecare dintre fete3 sa mearga pe rand in casa baietilor si sa-i priveasca in ochi pentru a-si da seama daca are o conexiune aparte cu vreunul dintre ei. Tanara de 27 de ani a declarat dupa aceasta experienta ca din partea ei nu a existat o atractie aparte pentru un concurent anume. In schimb, intuitia i-a spus ca cei mai multi sau chiar toti baietii simt ceva pentru ea.
loading...
„Eu am simti din partea lor decat din partea mea, am simtit la majoritatea. Nu vreau sa spun despre cine e vorba, nu asl vrea sa ma pronunt si sa gresesc si apoi sa se supere baietii pe mine, sa creada ca sunt prea plina de mine. Am o intuitie foarte buna si, de regula, instinctul nu ma insala niciodata. Am simtit de la toti in aceesi masura”, a spus Ligi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro