Mesajul Biancai de la Puterea dragostei dupa prima editie din sezonul al doilea – De ce s-a intors, de fapt, in emisiune

Mesajul Biancai de la Puterea dragostei dupa prima editie din sezonul al doilea – De ce s-a intors, de fapt, in emisiunea de la Kanal D prezentata de Andreea Mantea.

Mesajul Biancai de la Puterea dragostei dupa prima editie din sezonul al doilea al emisiunii matrimoniale de la Kanal D. Castigatoarea primului sezon Puterea dragostei a transmis un mesaj persoanelor care nu sunt de acord cu prezenta ei in continuare in show-ul prezentat de Andreea Mantea.

Intr-o postare pe Instagram, intr-un story, Bianca a dezvaluit ce cauta la Puterea dragostei.

„Am vazut ca sunt multi deranjati pentru ca am venit noi, din sezonul 1, in sezonul 2, pentru ca noi avem sustinatori deja formati. Nu stiu de ce toata lumea priveste aceasta emisiune ca pe o competitie si nimeni nu se mai gandeste ca este vorba despre dragoste. Nimeni nu realizeaza ca am venit aici pentru a ne gasi dragostea. Si eu si ceilalti concurenti care am venit in sezonul 2 avem dreptul de a experimenta in continuare.

loading...
Stiu ca eu nu mi-am gasit pe nimeni pana acum, dar ideea e ca, daca pana acum nu l-am gasit pe cel potrivit, inseamna ca dragostea mea nu se afla printre ei sau nu se stie niciodata. Dragostea mereu te surprinde! Mi-as dori sa vina persoane care vor sa se indragosteasca!”, a scris Bianca pe contul ei de Instagram.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro