Monica Gabor, data de gol de o prietena a Irinei?

Monica Gabor se afla in SUA de multi ani, unde isi traieste povestea de iubire cu Mr Pink. Cei doi formeaza o familie, isi cresc copiii din relatii diferite impreuna, dar isi doresc sa aiba si un bebelus impreuna!

Monica Gabor a rupt aproape definitiv legaturile cu Romania, doar tatal si una dintre surori se mai afla in tara. De cand o are si pe Irina cu ea in SUA, Monica se declara implinita. De altfel, ea si Mr Pink formeaza o adevarata familie: isi cresc acum impreuna copiii, pe Irina, fetita Monicai din relatia cu Irinel Columbeanu, si pe Antony, baiatul lui Mr Pink cu o chinezoaica. Cei doi isi doresc de ceva timp sa aiba si un copil impreuna.

Monica Gabor e insarcinata? In ultima perioada au aparut insa multe zvonuri cum ca Monicai i s-a implinit in final dorinta si ar fi insarcinata. Zvonul, aparut pe la inceputul anului, a prins contur in mintea fanilor fostei dive de la Izvorani, cum i se spunea Monicai pe vrea cand era maritata cu Irinel Columbeanu. Barfele au inceput sa se inteteasca si pentru ca, atat Monica Gabor cat si fiica ei, care erau extrem de active in mediul virtual, din luna mai sunt… extrem de tacute.

Mai exact, Monica are ultima postare la inceputul lunii mai, iar atunci are o filmare extrem de scurta cu ea si catelul, in care insa aceasta se vede doar de la gat in sus. Si Irina a abandonat vlogul de cateva luni, acolo unde filmuletele sale faceau mii de vizualizari. Luna trecuta insa, Irina a postat o poza cu ea in pat si a primit sute de mesaje in care era intrebata de ce nu mai apare in mediul virtual. La un moment dat, una din prietenele Irinei raspunde: ”Pentru ca mama ei trebuie sa nasca!”

loading...
Sa fie intr-adevar Monica insarcinata si in curand, ea si Mr Pink sa devina parinti? Probabil ca misterul ”tacerii” indelungate a Monicai Gabor din mediul online va fi lamurit cat de curand.

S-a scris recent, despre relatia Monicai cu Mr Pink si despre dorinta brunetei de a forma o familie in tara in care traieste acum.

”Monica Gabor vrea sa se casatoreasca cu Mr Pink, vrea un copil cu el, mai ales ca, deja, se considera o familie. Ea are grija de Irina si de baietelul lui Mr. Pink, fara sa faca nicio deosebire, se ocupa de toate treburile gospodariei cu responsabilitate si se intelege foarte bine cu afaceristul chinez. De altfel, dupa ce au avut o perioada mai dificila, o perioada in care Monica Gabor parea ca duce dorul Romaniei, acum s-a adaptat perfect la traiul din Statele Unite si viseaza la momentul in care ii va da vestea ca este insarcinata”,

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro