Nicoleta Guta va fi bunica, la doar 35 de ani! Primele declaratii ale cantaretei

Nicoleta Guta are doar 35 de ani, dar se pregateste sa devina bunica. Fiul ei cel mare ii daruieste un nepotel.

Nicoleta Guta are doar 35 de ani, dar va deveni bunica peste putin timp. Artista s-a casatorit la o varsta foarte frageda si l-a avut pe fiul ei cel mare inainte de a implini varsta majoratului. A reusit sa divorteze dupa 20 de ani de casnicie, iar acum este o femeie libera si fericita.

„Din casnicia mea nu mai e nimic de spus. Pot sa vorbesc de prezent. Eu la 14 ani l-am avut pe Gabi. Asa a fost sa fie atunci, asa s-a intamplat. Eu daca as fi avut o fata nu as fi sfatuit-o sa se casatoreasca atat de devreme. Acum traim alte timpuri, nu mai este ce a fost. Nu mai vreau sa discut acest subiect din trecut pentru ca nu vreau sa mi-l mai amintesc. Cu toate ca acea casnicie a fost un esec, rezultatul final sunt copiii. Ma bucur de ei, sunt ratiunea mea de trai si sprijinul meu moral si sufletesc”, a declarat Nicoleta Guta.

Fiul ei, Gabriel David, are varsta de 21 de ani, si a lasat-o insarcinata pe iubita lui. El va fi tata de baiat iar Nicoleta a declarat ca-si va ajuta fiul si ii va cumpara cadouri nepotelului.

loading...
„Se va naste la sfarsitul lui august, inceputul lui septembrie. Ne-am mai gandit la nume, eu i-am zis ca mi-as dori sa-i puna numele Lucas sau numele lui, David Gabriel, pentru ca e frumos. Dar el a spus: Mama, lasa-ma… Stiu eu ce sa aleg”, a declarat artista.

„O sa-i cumpar haine, o sa-i cumpar patut…”, a mai spus ea.Cantareata a declarat ca nu se baga in relatia dintre fiul ei, David Gabriel, si nora ei.

„Nu ma bag in relatia lor. Nora mea e ok. Cine se baga este mama, ei ii spune socra. Eu nu o sa influentez niciodata”, a spus Nicoleta Guta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro