“NU MAI TINE LINIA OCUPATA” A APARUT DISCUTIA TELEFONICA DINTRE ALEXANDRA DIN CARACAL SI POLITISTUL CARE A PRELUAT APELUL

Alexandra Macesanu, fata rapita si ucisa de Gheorghe Dinca, a sunat la 112 sa ceara ajutorul, iar politistul care a preluat apelul de la operatorul STS parea sa nu o creada.

Potrivit surselor Digi24, Alexandra a fost timorata de politist si o inhiba prin atitudinea lui, ba chiar ar fi fost recalcitrant. In plus, faptul ca Alexandra suna si inchidea apelurile era din teama ca vine criminalul ei.

Politist: Hai, ce vrei?

Alexandra: Am fost rapita si violata. M-a luat…

Politist: Unde esti, ma?

loading...
Alexandra: In Caracal, in Caracal!

Politist: In Caracal, unde?

Alexandra: In Caracal…

Politist: Bine, bine, stai acolo. Ramai acolo ca iti trimit eu echipaj, dar nu mai tine linia ocupata.

Alexandra: Vine si ma bate iara. M-a violat!

Politistul de la IPJ Olt i-a spus de trei ori Alexandrei sa ramana unde se afla, in conditiile in care era rapita si legata cu sarma. Acelasi politist, dupa o ora de la aceasta discutie, a sunat la STS sa intrebe cum se face localizarea unui apel pentru ca nu stia. Aceasta conversatie a durat circa 10 minute.

Barbatul a fost arestat initial sub acuzatia de viol si trafic de minori, ca, la scurt timp, sa fie extinse cercetarile si pentru omor, dupa ce a recunoscut ca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

loading...
La perchezitiile de la domiciliul sau au fost gasite inclusiv bijuteriile uneia dintre victime, ale Alexandrei, fetita de 15 ani despre care toata lumea stie acum cu cata disperare a incercat sa se salveze din mainile suspectului, care o sechestra intr-una dintre camere. Autoritatile s-au impotmolit in proceduri cand fata a sunat nu o data, ci de trei ori la 112! Au actionat abia cand a fost prea tarziu si nu au mai gasit-o.Incepand de vineri, acest caz fara precedent in Romania naste zeci de intrebari la care raspunsurile vin pe rand si sunt din ce in ce mai socante. Poate, cel mai important, cate victime sa fi cazut in mana acestui individ care, din acuzatiile aduse, pare un criminal in serie?! Raspunsurile clare inca nu se cunosc, desi, din estimarile initiale, oasele gasite in casa criminalului puteau proveni de la cel putin doua cadavre si cel mult patru.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro