POVESTEA ADOLESCENTEI DIN BARLAD MOARTA IN ACCIDENTUL DIN JUDETUL VASLUI

Accidentul de la Badeana, judetul Vaslui, din noaptea de sambata spre duminica, a ingrozit o tara intreaga. Cinci persoane si-au pierdut viata, printre care si o adolescenta de 17 ani, Maria Elena Penghis.

Tanara trecea in clasa a XII-a, profilul invatator-educator. Era din localitatea Berheci, comuna Gohor, din judetul Galati, si se afla in masina condusa de soferul de 31 de ani care a produs carnagiul de pe DN 581. Din cele cinci persoane care se aflau in autoturism, doar una a scapat cu viata, o alta adolescenta de 15 ani.

Toti apropiatii fetei sunt ravasiti de durere, parintii au facut un adevarat soc. Cunoscutii care au interactionat cu ei spun ca mama neaga ca ar fi vorba de fetita ei, singurul ei copil, si asteapta ca fata sa dea telefon, sa intre pe poarta.

Una dintre cele mai afectate persoane de vestea mortii Mariei Elena Penghis este diriginta acesteia, profesoara Tatiana Bradu. ”Nu-mi vine sa cred ca n-am sa ma mai intalnesc cu Maria in toamna, la clasa unde ii eram diriginta. Am ramas socata de vestea ca aceasta ne-a parasit intr-un tragic accident. Inca imi fac curaj sa o sun pe mama ei, cu care vorbeam deseori la telefon, si apoi imi voi face curaj sa merg marti la inmormantare, la ea in sat, la Berheci.

loading...
Maria era o fetita de nivel mediu la invatatura, dar o fata inimoasa, placuta, care se incadrase perfect in colectivul clasei cu profil invatator-educator. Era vesela si ii placea sa se distreze, ca oricarui tanar. Era deosebit de frumoasa. Era singurul copil al familiei Penghis si familia o iubea foarte mult. Mama sa ii facea toate placerile si incerca, prin vestimentatie, sa-i scoata in evidenta calitatile. Pacat ca a murit atat de tanara”, a marturisit indurerata prof. Tatiana Bradu, potrivit estnews.ro.
Ana Gohoreanu, vecina si apropiata prietena de familie, cea care si-ar fi dorit sa o cunune pe Maria Elena atunci cand s-ar fi maritat, spune ca totul i se pare ireal. “Nu pot sa cred. Nu realizez. Mariuca noastra, fetita care a crescut sub ochii mei si careia in fiecare an, de cand s-a nascut, i-am cumparat cate o papusica de ziua ei… nu mai este. Cui sa-i mai duc eu, acum, o papusa? Un copil atat de dulce, atat de bun, atat de vesel, atat de frumos! Cum se poate? Nu am cuvinte”, ne-a declarat Ana Gohoreanu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro