Prima fotografie cu Sorina si parintii adoptivi in SUA

Sorina, fetita de opt ani din Baia de Arama luata de autoritati de la asistentul maternal dupa ce a fost adoptata de o familie de romani din Statele Unite, a ajuns peste Ocean.

A aparut si prima fotografie cu micuta si parintii adoptivi in Statele Unite.

Sorina Sacarin, fetita de 8 ani adoptata de un cuplu de romani din Statele Unite, a parasit tara, duminica dimineata, impreuna cu parintii adoptivi, pe la aeroportul Otopeni.

Mama adoptiva a Sorinei, Ramona Sacarin, a ridicat, vineri, pasaportul fetitei de la Serviciului pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Dolj. Ea a spus ca inca nu si-au facut planuri pentru plecarea din tara, intrucat nu stiau daca vor avea sau nu pasaportul. Joi, Judecatoria Slatina a decis ca fetita din Baia de Arama poate parasi tara.

loading...
Judecatoria Slatina a respins, joi, cererea procurorului general Bogdan Licu prin care solicita ca Sorina, fetita din Baia de Arama adoptata de o familie din America, sa nu poata parasi tara. Decizia este executorie, dar nu definitiva.
Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, a formulat o cerere de ordonanta presedintiala prin care a solicitat interzicerea parasirii teritoriului Romaniei de catre Sorina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro