Rasturnare de situatie la Puterea dragostei, inainte de marea finala!

Bogdan Mocanu si-a gasit o noua iubita. Bianca i-a prins in culise pupandu-se.

Rasturnare de situatie la Puterea dragostei, chiar inainte de marea finala! Bogdan Mocanu are o noua iubita. „Mi-am gasit dragostea!”, a spus Bogdan Mocanu. Bianca i-a filmat impreuna, pupandu-se in culise.

Dupa ce s-a despartit de Roxana, iar Ana a fost eliminata de la Puterea dragostei, Bogdan Mocanu s-a reorientat. A anuntat pe contul lui de Instagram ca si-a gasit jumatatea. Bianca a avut si ea un soc sa ii prinda impreuna, in culise.

Bogdan Mocanu: Tin sa va anunt ca mi-am gasit, in sfarsit, dragostea in casa Puterea dragostei! E lesinata dupa mine fata asta!
Bianca era in culise si filma, cand a decis sa mearga si in zona in care se aflau baietii din competitie. Nu se astepta sa-l prinda in „flagrant” pe Mocanu cu noua lui cucerire. A fost socata sa-l vada stand de vorba cu noua lui iubita si sarutand-o.Roxana si Iancu de la Puterea Dragostei s-au despartit in urma cu cateva zile, dupa mai multe certuri si impacari cu scantei. Potrivit fratelui lui Culita Sterp, decizia rupturii a fost luata de comun acord.

loading...
„Eu cu Roxana nu mai formam un cuplu. Am decis, de comun acord, sa ne despartim pentru ca nu avea rost sa ne chinuim si sa prelungim inutil o relatie care nu mergea. Ne intelegem mult mai bine acum, ca fosti si pot sa spun ca o respect pe fosta mea iubita si tin mult la ea. Sa raspund si la intrebarile despre Bianca. Nu vreau o relatie cu Bianca, este prietena mea si in acest moment fetele din casa ma intereseaza toate doar ca amice”, a spus Iancu Sterp.Ei bine, multi fani ai emisiunii Puterea Dragostei au observat ca, de ceva timp, Roxana si Bogdan Mocanu, care nu mai reuseau sa schimbe doua replici fara sa se jigneasca, au revenit la sentimente mai bune.
Cei doi fosti iubiti s-au tachinat, au jucat tenis de picior si au ras unul la glumele celuilalt. Imediat, ceilalti concurenti din casa au spus, la testimoniale, ca intre Roxana si Bogdan ar mai exista sentimente.
„Se vede ca cei doi isi cauta reciproc prezenta”, a declarat Bianca.
„Bogdan mai are sentimente pentru Roxana intr-adevar. Ii este draga, il amuza, ii place ca este energica si are spirit ludic, dar exclude o impacare pentru ca nu are incredere in ea. A suferit mult dupa ce a aflat ca Roxana l-a inselat, el chiar credea in ce ii spunea ea, si nu mai vrea sa treaca prin asta. Isi doreste sa-si faca o relatie cu un alt tip de femeie si sa fie amic cu fosta”, a spus un apropiat al lui Bogdan

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro