Roxana de la Puterea dragostei: „Am gresit! Imi cer scuze in fata tuturor”

Roxana de la Puterea dragostei, invitata la Teo Show. Fosta concurenta a comentat parcursul ei in emisiunea de la Kanal D prezentata de Andreea Mantea.

Roxana de la Puterea dragostei a venit astazi in emisiunea lui Teo Trandafir. Fosta concurenta de la Puterea dragostei a facut comentarii pe marginea parcursului ei in show-ul matrimonial de la Kanal D.

Roxana a anuntat ca vrea sa se intoarca in casa Puterea dragostei, mai ales dupa ce a aflat ca fetele nu o suporta si o vorbesc de rau. Deocamdata, Roxana vrea sa-si reincarce bateriile acasa, alaturi de cei dragi, dar va reveni in Turcia.
Roxana e constienta ca Iancu a vrut doar sa se distreze cu ea: Mi-am luat teapa. Inainte faceam eu asa cu baietii, acum s-a intors roata. Iancu. A vrut doar sa se joace si s-a jucat. Asta e. Am ramas prieteni. Ne e bine asa. Facem afaceri impreuna. Sper sa ne mearga bine in continuare. Adina e buna, Roxana e foarte rea. Totul a fost spontan. Am incercat sa ma temperez, dar nu am reusit. Am exagerat foarte mult, am avut niste iesiri cam exagerate, vreau sa-mi cer scuze in fata tuturor. Am gresit, sa nu faceti ca mine!

Despre persoanele care au criticat-o: Oamenii mi-au vrut binele, nu era ok ce faceam eu.

loading...
Sunt foarte sufletista. De multe ori sufeream, imi venea sa plang. Si acum imi vine sa plang. (…) Mi-a fost foarte greu sa stau departe de casa.

Revine la Puterea dragostei? Nu mai am energie. Acolo ai nevoie de putere si incredere. Unii oameni de acolo sunt foarte rai, de-aia am avut de suferit. Am avut astfel de reactii. Mi-am dat seama ca sunt puternica. Toate atacurile alea!

I-a fost greu atata timp departe de Romania? M-a obosit mult. Dorul de familie ma apasa foarte tare. Mi-a fost dor de parinti. In opt luni i-am vazut doar doua zile.

Ce lectii a invatat in timp ce a fost in casa? As vrea sa fiu mai temperata! Sa nu faceti ca mine. O sa incerc sa ma calmez singura. Acolo nu puteam sa plec, era urat sa ies din emisiune ca sa ma calmez si sa ma comport apoi ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Ce a spus despre baietii cu care a format cupluri: Despartirile m-au afectat. Chiar daca stiu ca eu am gresit. De Valentin nu imi placea prea mult. Am spus ca imi place el, ca el sa nu spuna ca vorbisem cu el inainte pe Instagram, ca o sa strice tot.

loading...
Andy. Am inceput sa ne jignim cand eram impreuna. I-am scris grecului pe Instagram, ne intelegeam cu engleza noastra de balta. Andy a simtit ca vorbesc cu el. I-a spus lui Zanoaga, parca. Simteam ca lui Alexander ii place. Era un fel de colac de salvare pentru mine. Am simtit ca ma ajuta. A fost un sarut extrem de frumos intre noi. Am observat ca e un barbat cam mincinos. Imi spusese ca s-a despartit de fata aia. Venea dupa mine la hotel. Mie imi spusese ca nu mai sunt impreuna, ca stau de show. Eu l-am crezut. Cum sa mai cred in barbati?! Mi-am luat-o de multe ori si nu ma invat minte.

A urmat Mocanu. I-am furat inima si el pe a mea. Cred ca el mai simte ceva pentru mine, chiar daca zice ca ii place alta fata.

As vrea in sezonul doi, dar dupa ce ma incarc un pic. Nicio fata din casa nu ma suporta, i-au zis Andreei Mantea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro