Roxana de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Deea

Pare ca a pornit un adevarat razboi al declaratiilor intre Deea si Roxana. Totul a plecat de la afirmatia Roxanei ca ”Deea are sanii pana la genunchi”

Dupa ce Roxana le-a spus baietilor din casa de la Puterea Dragostei ca fosta concurenta, Deea are sanii mari, dar lasati, atunci cand nu sunt in sutien, aceasta a luat foc. Deea i-a transmis Roxanei, prin intermediul WOWbi, un mesaj taios, in care sustine ca aceasta este nemultumita de sanii ei prea mici si ca si-ar dori, daca va castiga Puterea Dragostei, sa-si puna silicoane.

Ei bine, dupa ce a citit mesajul Deei, a fost randul Roxanei sa ia foc. Aceasta ii transmite fostei concurente un scurt mesaj in care ii precizeaza ca nu are nici o frustrare legata de corpul sau.
loading...
”Draga Deea, eu tot ce am facut, fac si voi face este din suflet. Fata de multi altii (se stiu ei care sunt) tu, care ai stat cu mine in camera, ar fi trebuit sa stii cel mai bine. In alta ordine de idei, nu am nici cea mai mica frustrare. Si ma opresc aici! Multi dintre cei care ati iesit din casa, ati dat in mine si o faceti in continuare stiind ca eu sunt aici, fara posibilitatea de a da replica. Iti doresc succes draga mea, o cariera si o familie frumoasa (lucruri pe care ar fi trebuit sa le ai deja la varsta ta)”, este mesajul Roxanei pentru Deea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro