S-a deslusit misterul! Am aflat ce i-a spus Prodanca lui Alexa chiar inainte sa-l loveasca!

Scandalul dintre Anamaria Prodan si Dan Alexa s-a petrecut dupa meciul Astra – FC Botosani, cand impresara l-a pocnit in hol pe tehnician.

Episodul de sambata seara, in care Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul in fata pe Dan Alexa a socat opinia publica, imaginile cu cei doi starnind multe discutii, desi impresara a declarat ulterior ca totul a plecat de la o controversa cu antrenorul pe tema a doua transferuri nereusite de echipa din Giurgiu.

In plus, dupa aparitia imaginilor la tv, si Laurentiu Reghecampf, bun prieten cu Dan Alexa, a reactionat cu manusi, punand conflictul pe seama firii vulcanice a sotiei sale. Potrivit unor persoane care au asistat la scena, auzind replicile, Prodanca ar fi spus urmatoarele chiar inainte sa-l loveasca pe Alexa: ”Ti-am spus sa nu mai faci? Ti-am spus!?”, ar fi tunat impresara.
loading...
Ieri dimineata, Anamaria Prodan si Dan Alexa s-au intalnit la un mall din Capitala. Impresara si-a cerut scuze pentrul gestul impulsiv. ”A fost o copilarie. Bine ca n-ai reactionat, cine stie ce se intampla …”, i-ar fi zis ea, conform Gazeta Sporturilor. ”Da, m-am intalnit cu Dan. Dar nu are rost sa mai comentam ce s-a intamplat. Am reactionat gresit si i-am cerut scuze. Este un subiect inchis”, a declarat impresara pentru sursa mai sus citata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro