Simina se casatoreste cu Alex Zanoaga!

Simina a luat o decizie importanta in privinta lui Alex Zanoaga, barbatul cu care a format un cuplu la Puterea dragostei

La Puterea dragostei, Simina Loica si Alex Zanoaga au format un cuplu controversat, dar, pe de alta parte, si plin de sentimente! ”Suntem indragostiti unul de altul, si chiar vreau sa fim o familie. El este barbatul potrivit pentru mine, nimeni altcineva, chiar vreau sa avem copii impreuna”, a spus bruneta.

De partea cealalta, nici barbatul nu a ramas dator in complimente pentru Simina. ”Este cea mai frumoasa femeie. De aceea, am si luptat pentru ea, si pentru relatia noastra. Stiu ca, poate, unii oameni mi-au condamnat anumite reactii pe care le-am avut in casa, dar totul a pornit din iubire, ceea ce implica si gelozii, si suparari, insa si foarte multe bucurii”, a spus Zanoaga.
loading...
Mai mult cei doi au recunoscut ca se gandesc si la un mariaj. Sa fie oare real? Simina se marita cu Alex Zanoaga! Tot ce-i posibil! ”Acum, ca am iesit din casa Puterea dragostei, am decis si ce vom face. Ma voi muta cu Alex la Bucuresti, de fapt, deja stau la el. I-am cunoscut si parintii, care ma plac foarte mult, iar sora mea a venit special de la Timisoara sa fie alaturi de noi!”, a spus Simina.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro