Simona de la ”Puterea Dragostei”, declaratii fierbinti despre Culita Sterp!

Simona de la ”Puterea Dragostei” pare sa fie mult, mult mai afectata decat s-ar putea crede de faptul ca, acum, nu mai este in preajma lui Culita Sterp, artistul care, pentru o perioada, a fost invitat special in casa show-ului.

De altfel, de-a lungul timpului, Simona de la ”Puterea Dragostei” l-a tot ”vanat” pe Culita Sterp, cei doi fiind, la un moment dat, si subiectul unei petreceri de nunta in casa show-ului moderat de Andreea Mantea.

Cu toate acestea, intre cei doi pare sa nu fie relatia pe care si-ar dori-o Simona de la ”Puterea Dragostei”. Motivul, ne-a dezvaluit frumoasa concurenta de la ”Puterea Dragostei” este insa abordarea diferita a lui Culita Sterp in relatia pe care acesta vrea sa aiba cu femeile. ”De Culita nu am mai auzit nimic… Nu m-a contractat niciodata. Daca el nu ma cauta… Mi-a spus ca el vrea sa fie cautat, m-a cautat el o data, de doua ori, de trei ori, iar eu nu i-am scris deloc. I-am spus ca eu sunt orgolioasa si nu o sa il caut”, ne-a spus, in exclusivitate, Simona de la ”Puterea Dragostei”. Cu toate acestea, focoasa fosta concurenta nu renunta sa spere ca, pana la urma, intre ei va fi totusi ceva.

”Ma gandesc la el. Nu zilnic… De cinci ori pe zi… Nu stiam daca sa o recunosc sau nu, dar, la o adica…”, spune Simona de la ”Puterea Dragostei”, dezvaluindu-si marea dorinta: o relatie cu celebrul Culita Sterp, o relatie care, crede ea, in adancul sufletului, ar avea reale sanse de reusita pe termen lung.

loading...
Intre Simona de la ”Puterea Dragostei” si Culita Sterp, chiar daca nu a fost o relatie in adevaratul sens al cuvantului, chimia a fost evidenta de-a lungul show-ului. De altfel, cei doi au fost si cei care, atunci cand aveau putin timp liber, preferau sa isi faca dezvaluiri cat se poate de fierbinti.

Culita: Ea nu a recunoscut chestia asta jumatate de an!

Simona: Dar tu, in timpul asta, ai inselat-o vreodata?

Culita: In timp ce eram cu ea? Iti dai seama ca am avut probleme, dar eu nu consider inselat atata timp cat eram despartiti. Eu ma certam cu ea si am zis ”hai gata, sa terminam”. Si atunci, in perioada aia suntem…

Simona: Nu ati dormit in aceeasi casa?

Culita: Eu plecam, stateam doua saptamani acasa, ea la fel. Pe mine nu m-a deranjat decat faptul ca ala era prieten cu mine.
De asemenea, si frumoasa prezentatoare Andreea Mantea l-a intrebat pe Culita Sterp daca mai doreste sa se recasatoreasca, iar artistul, foarte fericit, a raspuns pozitiv, marturisind ca isi si doreste copii, lucru care, cu siguranta, a facut-o sa tresalte de bucurie si de speranta pe Simona de la ”Puterea Dragostei”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro