Simona Halep nu isi mai ascunde iubitul! S-au sarutat pe plaja, in vazul tuturor

Simona Halep si iubitul ei au facut senzatie la plaja. S-au distrat impreuna si paparazzii au surpins-o pe ternismena cand l-a sarutat.

Simona Halep a fost pana acum extrem de discreta in privinta relatiilor ei. De data aceata, insa, tenismena care face senzatie cand intra pe teren a decis sa se afiseze cu iubitul ei, Toni Iuruc.

Aflati impreuna la mare, Simona si Toni au fost surprinsi in timp ce se plimbau cu schijetul. Sportiva si-a sarutat iubitul pe plaja, in vazul tuturor. Cu toate acesta, continua sa incerce sa pastreze misterul si sa vorbeasca doar despre tenis si despre cariera ei, desi multi oameni sunt curiosi in legatura cu viata ei personala.Toni Iuruc, noul iubit al Simonei Halep, este machedon si om de afaceri influent si are nu mai putin de sase firme. Barbatul ar fi fost un apropiat al lui Sorin Oprescu. Simona Halep, sportiva romanca in varsta de 27 de ani, a fost surprinsa la un restaurant din Capitala impreuna cu noul ei iubit, in urma cu doar cateva zile. Alaturi de ei era un cuplu de prieteni.
loading...
Dupa ce a castigat Wimbledon, Simona Halep mai are un vis. Vrea sa inspire un milion de copii sa o ia pe urmele ei.

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams, cucerind trofeul la Wimbledon. Tenismena a facut un meci superb, ridicand in picioare milioane de fani. Acum, ea-si doreste sa inspire cat mai multi copii sa o ia pe urmele ei.

„Am vrut sa deschid mentalitatea spre vis. Cred ca am inspirat multa lume, sper ca acest rezultat sa dea mai multa incredere oamenilor ca orice e posibil! Vreau un milion de copii, care sa mearga la tenis. Si apoi sa venim cu totii pe un stadion sa-i sarbatorim. Voi merge prin tara, dupa US Open, pentru ca tot mai multi copii sa se indrepte spre tenis”, a spus Simona Halep.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro