Strigatul de ajutor al unui militar roman! Ar face orice pentru a-si salva iubita

Un militar roman trece printr-o situatie disperata. Iubita lui a fost diagnosticata cu cancer, iar el ar face orice pentru a o salva.

Silviu Gabriel Ciolan, un tanar militar roman, traieste o adevarata drama. Georgiana, logodnica lui, are doar 24 de ani si abia asteapta de devina sotia lui. Din pacate, a fost diagnosticata cu cancer.

Silviu este disperat si pare in stare de orice pentru a o salva pe Georgiana. A facut doua imprumuturi si pana acum a reusit sa faca rost de 30.000 de euro. Din pacate, este nevoie de mai multi bani pentru ca el si Georgiana sa danseze la nunta pe care au programat-o pentru luna septembrie a anului viitor.

„Va salut dragi camarazi! Ma numesc Ciolan Silviu Gabriel, lucrez in cadrul MApN de ceva timp. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Anul viitor pe 19 septembrie urmeaza sa ma casatoresc. Din pacate, incepand cu luna februarie, logodnica mea a inceput sa simta o mica durere la piciorul stang. Dupa cateva investigatii, internari, analize, si un prim diagnostic gresit, am aflat ca are cancer. Osteosarcom pe numele lui, la genunchiul stang, cu celule canceroase pana la sold. Abia in luna iunie a inceput chimioterapia la IOB. Un ultim RMN efectuat cu doua zile inainte de inceperea tratamentului, ni s-a spus ca are o suspiciune si la piciorul drept, pe femur, de 3 mm.

loading...
Operatia se va efectua intr-o clinica specializata din Viena. Costurile se ridica peste 50 mii euro in conditiile in care tumoarea avea 5/3 cm. Acum are 16/10 cm….Cu doua imprumuturi, unul facut de mine si unul de sora ei, abia strangem aproape… 30 mii euro.

Tot tesutul mancat va fi extirpat si inlocuit cu o proteza, in cel mai fericit caz. In cel mai rau, i se poate amputa piciorul… se poate pierde lupta…. Eu am 29 de ani, ea implineste 24 luna aceasta. Nu a apucat nici macar sa isi termina lucrarea de dizertatie, pe care ar fi trebuit sa o prezinte saptamana aceasta. Cu sufletul plin de speranta si dragoste pentru iubita mea, va rog pe voi dragi camarazi sa ne ajutati sa mai strangem 20.000 de euro pentru salvarea Georgianei. Va multumim din suflet!”, este mesajul lui Silviu.

Liga Militarilor profesionisti a distribuit povestea emotionanta a lui Silviu si a Georgianei.

„Haideti baieti sa-l ajutam pe camaradul nostru Cap. Ciolan Silviu Gabriel!
Cont bancar: CONT BCR Ciolan Silviu Gabriel. IBAN : RO24RNCB0133145990540001”, este mesajul publicat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro